Yerli otomobilimiz TOGG, Almanya ve Avrupa‘da otomobil sektöründe önemli tecrübeleri sahip Taner Göçmez‘i ekibine dahil ettiğini duyurdu. Geçtiğimiz ay yapılan lansmanla birlikte yerli otomobili bizlere tanıtan TOGG, 2023’ün ilk aylarında ön siparişleri açmayı hedefliyor. Bununla birlikte Avrupa kanalı için harekete geçen şirket, önemli bir adım attı.

Yönetici işe alımlarıyla dikkatleri üzerine çekerken son olarak 20 yıllık tecrübesiyle mobilite çözümleri ve mühendislik hizmetleri konusunda uzman olan Dr. Taner Göçmez ekibe dahil edildi. Bu pazartesi itibarıyla TOGG Avrupa Lideri ve Devreye Alma Proje Direktörü olarak göreve başladı.

TOGG Avrupa Lideri ve Devreye Alma Proje Direktörü Taner Göçmez Kimdir?

taner-göçmez

20 yıllık tecrübesi ile TOGG Avrupa operasyonlarının başına geçen Taner Göçmez, 2022 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansı Aachen Üniversitesi makine mühendisliği bölümünde yaptıktan sonra yine aynı üniversitede Doktorasını tamamladı. Ardından Sabancı Üniversitesi ve Columbia Üniversitesi ortak programı ile Executive MBA programını tamamlamış oldu.

Otomotiv sektöründe, araç geliştirme, yazılım, otonom sürüş, konvansiyonel ve elektrikli itki sistemleri geliştirme alanlarında iş yapan Almanya merkezli FEV’de görev yapmaya başladı. 2018 yılından bu yana FEV Asya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve 2020 yılından beri Yazılım ve Test Çözümlerinden Sorumlu Küresel Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Son olarak 21 Kasım 2022 itibarıyla ise TOGG Avrupa Lideri ve Devreye Alma Proje Direktörü olarak göreve başladı.

TOGG’un En Çok Sevilen Rengi Belli Oldu!

Bakan Nebati Açıkladı: “Togg Kredisi Nasıl Alınacak?”

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here