Hollanda TOGG için Tarih Verdi!

2
1906
Hollanda Togg

Türkiye’nin yerli ve milli elektrikli otomobili Togg dünya genelinde oldukça popüler hale geldi. ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen dünyanın en büyük elektronik fuarı CES 2023’e damga vurmuştu. Şimdi ise Hollanda’nın gözü Togg’da! Hollanda Togg için tarih verdi. İşte tüm detaylar…

Türkiye’de satışa çıkması için gün saydığımız otomobilimiz şimdiden birçok ülkenin gözdesi olmuş durumda. Togg ilk olarak ülkemizde satışa çıkacak. Sonrasında ise kademeli olarak Avrupa satışları başlayacak.

Hollanda Togg için Tarih Verdi!

Hollanda TOGG

Hollanda basınında yer alan habere göre, Türkiye’nin otomobili 2025 yılı itibariyle Hollanda yollarında olacak.

Togg CEO’su Gürcan Karakaş ile bir röportaj gerçekleştiren AutoWeeek dergisi, Togg’un 2025 yılında Hollanda’da satışa çıkacağını açıkladı. Yerli ve milli otomobilimiz ilk olarak Türkiye pazarına odaklanacak. Ardından ise Orta ve Kuzey Avrupa’ya ihracı başlayacak.

Togg Ön Sipariş Tarihi

Togg CEO’su C-SUV için ön sipariş sürecini açıkladı! Detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.

Togg’un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada yer alan bilgiler şu şekilde;
“Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gururla takip ediyoruz. Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibarıyla başlatacağız.” dedi.

Ayrıca 2030’a kadar 5 farklı segmentte 1 milyon adet araç üretilmesinin planladığını belirtilen Togg lansmanında, 2022 sonunda ilk seri üretim aracını banttan indirecek.

Togg Ne Zaman Avrupa’ya Açılacak?

Trink Sat!

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here