Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023‘de yerli otomobil Togg da yerini aldı. Şirketin CEO’su Gürcan Karakaş, Bu hafta Los Angeles’ta gerçekleşen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda Togg ön sipariş süreci ile alakalı açıklamalarda bulundu. Bununla birlikte markanın “Mobilitenin yarından sonrası” olarak nitelendirdiği yeni konsepti Beyond X’i de bizlere tanıttı.

Togg, CES 2023’de Yerini Aldı!

Yerli otomobilimiz Togg, dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES 2023’te bu sene de katılımcı olarak yer aldı. Marka, geçtiğimiz yıl yine aynı fuarda konsept sedan otomobilini tanıtmıştı. CEO Gürcan Karakaş, bundan tam bir sene sonra neler başardıklarını gösterdi.

Karakaş’tan Sipariş ve Teslimat Sürecine Dair Açıklamalar!

CEO Gürcan Karakaş, ABD’deki düzenlenen teknoloji fuarında C-SUV modelinin önümüzdeki ay başlayacak ön siparişi hakkında önemli açıklamalara yer verdi. Öncelikle Trumore adındaki bir uygulamadan ön siparişlerin verileceğini eklerken, “Trumore ile ön satış sürecinde yenilikçi ve benzersiz bir yöntemle kullanıcılarımızla buluşmaya hazırlanıyoruz. Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler.” şeklinde konuştu.

Sipariş sürecinden bahsettikten sonra teslimatlar hakkında da önemli detaylara yer verdi ve şunları ekledi; “Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere alacak, 2023 boyunca yenilikçi bir yaklaşımla teslim edeceğiz. Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler.” şeklinde konuştu.

Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel 2023 Adet “NFT”

Buna ek olarak Cumhuriyet’in 100. yılına özel 2023 adet üretilen NFT‘nin açık arttırma ile sahipleriyle buluşacağını belirten Karakai, NFT sahiplerinin ön sipariş sürecinde de ayrıcalıklı olacağını söyledi.

Togg Beyond X

Togg, mobilitenin yarından sonrası için tasarlanan ve Pininfarina iş birliğiyle geliştirilen Beyond X konseptini tanıttı. Yeni mobilite tasarımına göre kullanıcılar en uygun müzik ve ortamın içinde; Satürn, Orman, Fütüristik Şehir ve Sanatsal Türkiye gibi dört farklı senaryodan birini yaşayabiliyor. Ayrıca ruh, akıl, kalp ve dört farklı duyuyu harekete geçirebiliyor.

Togg, global anlamda sesini duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen Togg’un CES macerası hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here