İtalyan otomobil markası Alfa Romeo, yeni yıla girmemizle birlikte resmi Instagram sayfasından bir video paylaştı. Alfa Romeo’nun ürettiği içerikte, yeni crossover modeli Tonale modelini gördük. Tonale modeli aynı tarz kalsa da makyajlanmış Giulia ve Stelvio modellerininde farklılıklar söz konusu olabilir. Demek istediğimiz 2023’de Alfa Romeo’dan süpriz beklenti olabilir.

Alfa Romeo Instagram Paylaşımı

Videoda arka aydınlatma sistemi görünen otomobilin, geçtiğimiz günlerde tanıtılan Zagato olmadığını da belli ediyor. 

Alfa Romeo resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Roads are there to be mastered. All you have to do is get on board your”. Başlığı altında 2023 sürpriz aracına dair küçük ipuçları verdi.

2023 yılı Alfa Romeo için biraz daha ilginç olacak gibi gözüküyor. Videoda arka aydınlatma tasarımını gördüğümüz otomobil, hiçbir Alfa romeo modeline benzemiyor. Yeni otomobil gerçekten merak uyandırıyor.
 

Bütün bunların ötesinde, İtalyan üretici senelerdir yeni bir süper spor otomobil üretmek istiyor. Yeni yılda tamamen elektrikli otomobiller üreten bir marka olmadan önce ise Alfa Romeo’nun yeni süper spor otomobilini görme şansızımız yüksek.

2023 Tam Anlamıyla Spor Araba Yılı Olacak

Alfa Romeo

Car Magazine’in iddia ettiğine göre İtalyan asıllı Alfa Romeo, 2023 yılında tam anlamıyla bir süper otomobil tasarımı paylaşacak. Üstelik eğer yeterli gelirse önümüzdeki 10 yılın ortasında da düşük hacimli bir üretim otomobili piyasaya sürecek. Söz konusu otomobil markanın, 510 beygir gücü ve 600 Nm tork değerlerine sahip Quadrifoglio özellikli Giulia ve Stelvio’dan çift turbo 2.9 litrelik V6 motoru alarak karşımıza çıkabilir. 2023’de Alfa Romeo’dan süpriz beklenti bu yönde.

Sıfır Kilometre Alfa Romeo Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here