Piyasada çok fazla orta ölçekli sedanlar bulunuyor. Subaru Legacy 2021 gibi arabaları göz ardı etmek biraz zordur. Kendi sınıfında en heyecan verici model değil belki ancak Subaru Legacy 2021 standart bir sedan olarak tüm sürücülere sunulmak için birkaç ana sedandan biridir. Subaru en son Legacy’yi 2020 model yılı için yeniden tasarladı ve birkaç küçük iyileştirmeyle 2021’e kadar devam ediyor.

Subaru Legacy 2021 hala en büyük satış noktasına ulaşabilmiş değil. Artık özel bir otomobil olduğunu ve rakipleri arasında önde olup olmadığını belirlemek zorunda. Bunun için Nissan Altima ve Toyota Camry gibi diğer modellerinde şimdi bir seçenek olarak AWD sunması ile biz başka ne yapabiliriz sorusuna sınırlı bir üretim ile gerçekleştirdikleri XT döşeme ile cevap verdiler.

Rahat İç Kabin

SUBARU LEGACY

Havalandırmalı Nappa deri koltuklar gibi incelikler ekleyen üst Touring XT döşeme, test edilmemiş olsa da, bizce hala son derece premium hissetmek için yeterli bir etken. En azından Subaru Legacy 2021 için öyle. Bu tür döşemeler ve koltuklar belki de tüm orta segmentte olduğu gibi sürücü için etkili bir yol arkadaşı oluyor, özel ve rahat hissettiriyor.

Subaru Legacy

Subaru Legacy 2021 içinde Nappa deri koltuklar ve Touring XT döşemeler ile uzun yolculukta birkaç saat geçirmek gayet dinlenmiş hissettiriyor. Ayrıca Kabin de yol ve motor gürültüsünü büyük ölçüde kesere sessiz bir ortam sunuyor. Bu konuda birçok kompakt lüks sedandan iyi olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında geniş saklama alanları da uzun yolculuklarda iç kabinin düzenli olmasını sağlayarak size ferah bir yolculuk sunuyor.

Subaru Legacy 2021

Kolay Teknoloji ve Güvenlik

Tesla’nın dev dokunmatik ekranını beğendiyseniz, bu durumda Legacy’de size hitap etmeli. 11.6 inç, Subaru’s Starlink infotainment sistemi segmentinde en büyük multimedya sistemine sahip. Yanıt süresi bazı rakiplerin gerisinde kalsa da, denetimlerin kullanımı sezgiseldir. Android Auto ve Apple CarPlay, deneyimi daha da kolaylaştırmak için el üzerinde, ve sistem 12 hoparlör ile mükemmel bir Harmon Kardon ses sistemine bağlı geliyor.

Subaru Legacy 2021

Subaru aynı zamanda güvenliği de çok ciddiye alıyor. Bu yüzden Subaru Legacy 2021 her zaman sizi izliyormuş gibi hisseder. Hatta en standart temel modeli bile adaptif cruise control, acil frenleme, şeritten ayrılma uyarısı, sway uyarı, ve standart olarak şerit tutmak yardımcı olma özellikleri içerir.

Sınırlı sayıda üretilen pakette Subaru’nun sürücü dikkat yardımcı özelliğini de elde edebilirsiniz. Bu özelliği önünüzdeki yola dikkat ettiğinizden emin olmak için kullanabilir ve aracın sizi analiz etmesini sağlayabilirsiniz. Yine de sizi uyarmalıyız, eğer bir arabanın sürekli size bağırmasından nefret ederseniz, bu özelliği kullanmak konusunda tekrar düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

Düşündüğünüzden Daha Eğlenceli

Ona bakarak söylemeyebilirsiniz, ama Subaru Legacy 2021 sürücüsünü şaşırtıcı derecede eğlenceli bir otomobil. Arabayı Subaru yeni Küresel Platform üzerinde sürmek, önceki nesle göre çok daha sert ve dirayetli hissettiriyor.

Subaru, platformun daha duyarlı direksiyon ve daha iyi sertlik sağladığını söylüyor ve bizim görüşümüze göre bu sadece boş bir pazarlama iddiası değil. Direksiyon etkisi şok edici derecede doğrudur ve simetrik AWD sistemi sayesinde Legacy’yi köşelerde kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Artık kendi sınıfında AWD sunan tek araç olmasına rağmen, Subaru büyük motor ile dört tahrikli jantlar sunan tek şirkettir. Nissan ve Toyota küçük motor seçenekleri ile AWD özelliğini Altima ve Camry modellerinde sunmuş ve buna kilitlenmişken, Subaru 260 beygir gücü ile turbo 2.4 litrelik boxer dört silindirli motor sunuyor

Sürücüler İçin Geniş Bir Alan Sunuyor

Orta ölçekli sedan almak isteyen sürücüler arabanın ne kadar alana sahip olduğu hakkında Subaru Legacy 2021 tarafından hayal kırıklığına uğramaz. Gövde gayet geniş ancak sınıf lideri değil. Yeni Subaru Legacy, 15,1 metreküp alan sunuyor. Aynı şekilde, arka koltuklar da cömert bir genişlik sağlıyor. 39.5 inç ile kendi segmentin de diğer araçlar ile kozlarını paylaşıyor. Yeni Legacy bol alan sunarken dikkatleri üzerine çekiyor. Kıyas yapacak olursak Honda Accord’un arka koltukları ve gövdesi ile aynı boyutlarda olduğunu söyleyebiliriz.

Donuk Stil

Yeni Legacy modelinden etkilendiğimizi söylemeliyiz. Ancak arabanın sıkıcı dış gövde tasarımı bazı alıcıları kendisine çekemeyebilir. Çünkü oldukça donuk bir gövde tasarımına sahip.

Gösterişli bir açıklama yapmak bazı noktalarda uygulanabilir ancak eğlenceli bir hayat yaşayan sürücüler hayal kırıklığına uğrayabilir.

Araç karakteristik bir yapıdaymış gibi görünse de standardın dışına çıkmakta biraz zorlanmış. Örneğin kırmızı gibi dikkat çeken bir renkte olsa bile Legacy kalabalığın içinde kaybolur ve kolayca başka bir araç markası ile karıştırılabilir. Subaru’nun Legacy’yi daha heyecanlı göstermek için bir STI görünüm paketi sunduğunu görmek istiyoruz. Ancak kendisini soğuk olarak veya ciddi olarak tanımlayan sürücüler için tam anlamıyla nokta atışı bir tasarım olarak değerlendirebiliriz. Bu donukluk sizi ve arabanızı oldukça gizemli gösterecek.

İkinci El Subaru Legacy İlanları

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here