WRX STi , Subaru’nun bir efsanesidir. Yıllar boyunca station, hatchback ve coupé gövde stilleri ile satıldı. Ancak yeni WRX, Impreza tarafından ünlü hale getirilen dört kapılı sedan formatına sadık kaldı. Turboşarjlı boxer motor ve sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi de aynı şekilde impreza’dan bir mirastır.

mavi subaru Wrx sti arka

WRX STi Teknik Özellikleri

WRX STİ’ın 5,2 saniyede 0-100 km / s ulaşması yeteri kadar hızlı olduğunun bir kanıtıdır. Virajlarda Subaru’nun sürekli 4WD sistemi kendini belli ediyor. Islak koşullarda bile muazzam miktarda tutunma sağlıyor. Ne yazık ki, Subaru’nun yeteneği rahatlık pahasına geliyor. Sert süspansiyon kabine sallantılar hissettirirken, düşük hızlarda da içeriye çok ses alıyor. Subaru hayranları bunun WRX STi’nin karakterinin bir parçası olduğunu söylüyorlar, ancak rakipleri WRX STİ kadar rahatsız edici değil.

Ön tarafta, açık bir ızgarası ve ön tamponda üçlü hava girişi bulunurken, C şeklindeki gündüz farları biraz klaslık katıyor. Arkada siyah bir plastik difüzör ve iki çift egzoz borusu var.

Subaru’nun, yapım kalitesi daha iyi olabilirdi. Kapandıklarında kapılarda teneke gibi bir his verirken, geniş arka kanat bagaj kapağı çarparak kapandığında rahatsız edici bir şekilde sallanıyor.

mavi subaru Wrx sti

WRX STi Bagaj Alanı

Wrx sti iç mekan

Subaru’nun bagajını açınca 460 litrelik bir alanla karşılaşırsınız.

Uzun bir dingil mesafesi, arkada da daha fazla bacak boşluğu olduğunu kanıtlıyor. Koltuklar deri ve Alcantara kaplıdır bunlarda arabaya sportif bir dokunuş katıyor.

Ön tarafta, direksiyon simidi için eğim ayarı ve çok çeşitli koltuk ayarı da var. Subaru, opsiyon olarak arka park sensörleri veya bir kamera sunmasa da, arka görüşü, büyük arka kanat tarafından biraz engelleniyor.

Toyota gibi Subaru da güçlü ve dayanıklı otomobiller üretme konusunda birinci sınıf bir üne sahiptir. WRX STi, Subaru’nun dünya ralli arabalarına kadar takip edebilen bir teknolojiyi kullanır, bu nedenle sağlamlığını kanıtlamalı ve zorlu günlerde zorlu kullanım şartlarına dayanabilmelidir.

WRX STi’de yedi hava yastığı bulunurken, dört tekerlekten çekiş sistemi yağışlı havalarda güven katıyor.

İKİNCİ EL SUBARU İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here