Skoda Scala Fiyatları Karışık! Fiyatlar Arttı Mı Azaldı Mı?

1
2601
Yeni Skoda Scala

Yeni otomobillerden yer alan Skoda Scala fiyatları ile karmaşık bir halde yer alıyor. Her geçen gün fiyatlarında değişik gösteren Çekyalı oyuncu, motor versiyonlarına göre hem zamlanıyor, hem de fiyatında düşüşler yaşayabiliyor. Firma bayilerinin şu anda sıra vermekte bile zorlandığı C sınıfında yer alan model taşıdığı özellikler ile göz dolduruyor.  Kullanıcılarına sunduğu varyasyonlar ile Türk otomobil piyasasına iddialı bir giriş yapacağı da, şu ana kadar söylenen sipariş rakamlarından bile belli gözüküyor. Rapid modelinin ürün gamından çıkarılması ile birlikte tasarlanan Scala, selefi olarak gözüken modelden çok daha iyi işler yapmak için tasarlandı. İlk olarak Türkiye’nin en büyük filo satışını gerçekleştiren model son derece başarılı grafiğini ilk elden çizmeyi başardı.

Scala
Skoda Scala Görünüm

Skoda Scala’nın Fiyatlarını Karşılaştırdık!

Skoda Scala Ağustos fiyatlarına bakınca 2 motor seçeneğinde ucuzladığını görüyoruz. En üst versiyonlu modellerde bile indirim söz konusu oluyor Scala için, ama aldığınız opsiyonlarla otomobilin ülkeye giriş fiyatını belirlenen ölçülerde tutmanız şart. Modelin tek versiyonlu seçeneği olan dizel motoru ise zamlanarak, 300 bin TL’lik fiyat bandına ulaştı. Sizler için modelin 18 Ağustos ve 6 Eylül deki olan fiyat listelerini karşılaştırdık, bu fiyat farkları yeni ÖTV düzenlemesinden sonra gerçekleşmiştir.

SKODA SCALA FİYAT LİSTESİ
Seçenek 18 Ağustos 6 Eylül
1.0 TSI 115 PS DSG Elite 209.900 TL 209.900 TL
1.0 TSI 115 PS DSG Premium 233.900 TL 219.900 TL
1.5 TSI ACT 150 PS DSG Premium 246.400 TL 231.400 TL
1.6 TDI SCR 115 PS DSG Premium 259.900 TL 292.400 TL

 

Scala
Skoda Scala Görünüm

Skoda Scala Ucuzladı mı?

Skoda Scala’nın bazı modellerinde indirim söz konusu oldu. Özellikler yeni ÖTV düzenlemesinden indirime uğrayan modeller 1.0 litrelik benzinli motorlar oluyor. Dizel varyasyonlu DSG şanzımanlı, premium paket Scala ise 292 bin TL’lik fiyat bandına ulaşarak 300 bin bandına ulaşan modeller arasında yer aldı. Modelin başlangıç fiyatı da ÖTV düzenlenmesinden önce 200 bin TL’nin altında yer alırken, düzenleme sonrası 210 bin TL’ye ulaştı. Yetkililerden yapılan açıklamaya göre modelin teslimatlarına eylül ayının sonlarında başlanıp, tam gaz teslimatların yapılması için fabrikanın çalışmasını tam üretim şeklinde gerçekleştirildiği açıklandı. Modelin daha önceden ülkemiz yollarında olma sebebi ise Türkiye’nin en büyük filo satışına konu olması.

 

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here