Skoda Kushaq 2021 İnceleme

0
1945
Skoda Kushaq 2021

Skoda Kushaq kompakt boyutları ve modern tasarımı ile ön plana çıkıyor. Keskin ve dinamik hatlarıyla oldukça sportif görünen Skoda Kushaq kompakt boyutlu bir SUV almak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Renkli tasarımı ve yeni teknolojileriyle dikkat çeken Skoda Kushaq’ı sizler için inceledik.

Renkli ve Dinamik Tasarım Felsefesi

Skoda Kushaq 2021

Skoda modellerinde son dönemlerde sıklıkla gördüğümüz dinamik ve sportif yeni tasarım anlayışı bu modelde de karşımıza çıkıyor. Geniş yüzeyli ön ızgara, keskin tampon çizgileri ve yeni nesil led farlar otomobilin ön tarafının oldukça sportif görünmesini sağlıyor.

 

skoda

Arka kısımdaki bulunan krom detaylar, köşeli tasarıma sahip geniş led arka stoplar ve hareketli tampon çizgileri otomobilin arkasını dinamik bir görünüme kavuşturuyor.

2021 skoda

Kompakt boyutları ile ön plana çıkan araç özellikle yoğun trafikte ve dar park alanlarında sürüş kolaylığı sağlıyor.

Yeni Nesil Teknolojik Yaşam Alanı

Teknolojinin ve estetiğin bir arada sunulduğu yeni iç yaşam alanı konfor ekipmanları ve yeni donanımlarıyla keyifli ve rahat bir yolculuk deneyimi sunuyor. Yeni nesil kokpit tasarımı sürücünün rahat bir şekilde kontrol edebileceği ergonomide tasarlanmış.

 iç mekan

Akıcı arayüze sahip yüksek çözünürlüklü 10 inç multimedya ekranı hızlı ve kolay bir kullanım deneyimi sağlıyor. Skoda’nın birçok modelinden tanıdığımız bu multimedya ekranı kaliteli grafikleri, kullanım kolaylığı ve hızlı arayüzü ile ön plana çıkıyor. Akıllı telefon desteği olan multimedya sistemi çeşitli bağlantı seçenekleri ile mobil cihazlarınızı aracın içerisindeyken rahat bir şekilde kullanmanızı sağlıyor.

Yokuş kalkış desteği, hız sabitleme sistemi, çarpışma önleme sistemi, yağmur sensörü ve lastik basınç sensörü gibi donanımlar konforlu ve güvenli bir deneyim sunuyor. Kablosuz şarj ünitesi telefonlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde şarj etmenizi sağlıyor.

Şık ve sportif direksiyon üzerine konumlandırılmış fonksiyonel kumandalar sayesinde sürücü elini direksiyondan kaldırmadan kolay ve güvenli bir şekilde aracın multimedya sistemini ve yol bilgisayarını kontrol edebiliyor.

Köşeli havalandırma ızgaraları, krom detaylar ve renkli plastik yüzeyler otomobilin iç mekanını sportif hale getiriyor. Led ambiyans aydınlatma sistemi iç mekanı çok daha modern ve teknolojik bir görünüme kavuşturuyor.

Genel olarak ferah ve rahat iç yaşam alanı tüm yolcuların konforlu ve keyifli bir yolculuk deneyimlemesini sağlıyor.

Skoda Kushaq Motor Seçenekleri

1.0 litre benzinli 115 hp güç üreten TSI motor seçeneği 6 ileri manuel şanzıman ile birlikte sunuluyor. 150 hp güç üreten 1,5 litre TSI motor 7 İleri DSG şanzıman ve 6 ileri manuel şanzıman seçeneği ile alınabiliyor.

Skoda’nın kendisini kanıtlamış motorları performansı ve verimliliği bir arada sunuyor. Düşük yakıt tüketim değerlerine sahip olan benzinli Skoda modelleri yüksek performansı ve güçlü yol tutuşuyla dikkat çekiyor.

Skoda Kushaq Fiyatı

Hindistan pazarı için üretilen Skoda Kushaq şu an için Avrupa pazarında yer almayacak. İlerleyen dönemlerde markanın satış stratejilerinde bir değişiklik olması durumunda Kushaq modelini ülkemizde görebiliriz.

Sıfır KM Skoda İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here