MINI JCW Roadster, şirketin üstü açık iki koltuklu serisinin amiral gemisidir. Mazda MX-5 ve hatta Audi TT için dişli bir rakiptir. JCW Roadster geniş gövde kiti, renkli yan aynalar ve benzersiz ızgarasıyla öne çıkıyor. Ön camı MINI Cabrio’dan daha dik ve eğimli, bu da otomobilin sportif niyetini gösteriyor. JCW hatch, Convertible ve Clubman ile aynı olan 208bhp’lik tanıdık 1.6 litrelik turbo motoru içeriyor. 0-100kmh ile sadece 6.5 saniyede ulaşır ve en hızlı MINI açılır tavandır.

JCW Roadster Yeteri Kadar Hızlı

Otomobil, standart elektronik diferansiyelin yardım ettiği anlık tepkiler ile süper yol tutuşu sağlıyor. Ayrıca Sport düğmesine bastığınızda ve tavanı açtığınızda daha da iyi ses çıkarıyor. 0-100 km / s sadece 6,5 saniye ulaşarak performans vaadini yerine getiriyor.

 

 

 

 

 

 

 

Krom Izgarası ve pürüzsüz çizgileri, JCW Roadster’ın MINI ailesinin bir üyesi olarak hemen tanınmasını sağlıyor. Düz arka güvertesi ve belirgin şekilde şekillendirilmiş kumaş tavanı ile otomobil öne çıkıyor. Cooper S ile aynı kaput hava kepçesini paylaşıyor. Ancak ızgaradaki John Cooper Works amblemleri ve daha geniş daha agresif ön tamponlar ve yan eşikler, ona daha agresif bir görünüm kazandırıyor. Süet direksiyon simidi ve standart olan sport düğmesiyle öne çıkıyor.

İç Hacmi Oldukça Geniş

Alıcılar, yük taşıma kabiliyeti nedeniyle bu sınıftaki bir arabayı seçmezler. Ancak JCW Roadster şaşırtıcı derecede pratiktir. Sıkı bir iki koltuklu olduğu için, tasarımcılar bagajın boyutunu büyütmeyi başardılar. Buna bağlı olarak 240 litre bagajı var. Ayrıca, yarı otomatik mekanizma kumaş tavanı katladığınızda bu kapasite etkilenmez. Tavanı kapatmak on saniyeden daha kısa sürer. Saatte 32 km hıza kadar yapılabilir. Bu, ani bir sağanağa yakalandığınızda oldukça kullanışlıdır. Roadster’ın makul miktarda bölme alanı vardır. Arka görüş zayıfken, park sensörleri standart olarak gelir.

JCW Roadster henüz Euro NCAP tarafından çarpışma testine tabi tutulmadı. Ancak standart MINI hatchback yolcu koruması için beş yıldızla ödüllendirildi. Esasen aynı şasiyi kullandığı için Roadster da aynı derecede güvenli olmalı. Çekiş kontrolü ve elektronik fren gücü dağıtımı gibi stabilite kontrolü de dahil edildi. Ayrıca JCW modelinde de standart olan elektronik diferansiyel, tekerleği en az kavrayışla hafifçe frenleyerek aracı virajlarda tutuyor. Şirketin arabalarının güvenilirlik konusunda kusursuz bir sicili olmasa da, herhangi bir MINI’de olduğu gibi, yapım kalitesi etkileyicidir.

İKİNCİ EL JCW İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here