Pioneer NEX Modern Teknolojiyi Eski Araçlara Getirebilir

1
902
Pioneer NEX Modern Teknolojiyi Eski Araçlara Getirebilir

Pioneer’ın Yeni Ana Ünitesi Modern Teknolojiyi Eski Araçlara Getirebilir

Pioneer, çevrimiçi CES 2021 sunumunda, eski kontrol panellerini günümüz teknolojisine dönüştürmeye yardımcı olacak bir cihaz tanıttı, NEX. DMH-WC5700NEX ismindeki bu ünite sayesinde eski aracınızın kontrol panelini akıllı araçlardaki gibi dizayn etmeniz mümkün.

Pioneer nex

Pioneer NEX; Herkes İçin Akıllı Kontrol Paneli

Araç içerisinde telefonla mı konuşuyorsunuz? Ya da araç kullanırken müzik dinlemeyi çok seviyorsunuz ancak telefonunuzu araca bağlamakta sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Bütün bunların sebebi aracınızın eski olması mı? Artık bu sorunları Pioneer NEX ile ortadan kaldırmanız mümkün. Pioneer Nex, Android Auto ve Apple CarPlay ile birlikte Amazon Alexa, Sirius XM ve benzeri birkaç şeyi birden destekleyen bir DIN ünitesidir. Üstelik bütün hepsi için de Hi-Res Audio sertifikalı.

Pioneer bu ana üniteye modüler bir alıcı demeyi tercih ediyor. Bu da ekranın ve ana aksamın ayrı bileşenler olduğu anlamına geliyor. Ekran, ana kutuya bütünleşik bir biçimde değildir. Kabloyla aradaki bağlantı kurulabilir. Bu sayede araç içerisinde ana kutuyu bir yere, ekranı ise bambaşka bir yere kurabilirsiniz. Bunun ana nedeni eski araçlardaki ön panelde bulunan ögelerin yerlerinin araçtan araca farklılık göstermesidir. Örneğin eski tip cd çalar bulunan ve hemen üstünde klima delikleri olan bir araçta bu ekranı monte edebilecek bir alan olmazdı. Ancak ekranın ve ana kutunun farklı bileşenler olması sayesinde oradan uzatılacak bir dirseğe ekranı koyabilir ve aracınıza farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Pioneer nex

6,8 İnçlik Dokunmatik LCD Ekran

Pioneer NEX, diğer araç içi stereo alıcıları gibi bir trim kiti ile gösterge panosuna monte edilen 6,8 inçlik kapasitif bir LCD dokunmatik ekrana sahip. Ortalama bir tablet kalınlığında olan bu ekran birçok eski araç modeline kolaylıkla uyum sağlar.

Ana kontrol ünitesi dokunmatik ekrana tek bir kabloyla bağlanır ve gösterge panelinde, orta konsolda, bir koltuğun altında veya boluk olan herhangi bir yerde gizlenebilir. Ana kutuyu ne kadar uzağa monte etmeyi planladığınıza bağlı olarak ayrıca bir uzatma kablosu satın almanız gerekebilir. Fiyatlandırma ya da ürünün pazara ne zaman çıkacağı henüz açıklanmadı. Fakat görünüşe göre Pioneer bu ürünü uygun fiyattan pazara sunmaya çalışacak.

Pioneer nex

İkinci El Otomobil Fiyatları

1 YORUM

  1. Fiyatları makul tutarlarsa ciddi bir satış yapacaklarına eminim. arabanın orjinalliğini bozmadan böyle bir sistem herkesi mutlu eder.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here