Renault Easy Connect Ekipmanları Sürüşü Kolaylaştırır mı?

1
2295

Renault Easy Connect multimedya sistemleri ve hizmetleri sürüşümüzü kolaylaştır mı? Bize ne tür avantajlar sunar? Hep birlikte bu ekipmanları ve avantajlarını inceleyerek sonuçlarına kendimiz karar verelim. Easy Connect ekipmanları multimedya, navigasyon, ses sistemi ve çok daha fazlasını içerir.

Kolay Bağlantı

Renault Easy Connect kapsamında bu ürün ve ekipmanlar yeni Zoe ve tüm yeni Clio, Captur araçlarında bulunmaktadır.

7 “veya 9.3 ” dokunmatik ekran

EASY LINK ekranı çeşitli formatlarda mevcuttur: dikey veya yatay, navigasyonlu veya navigasyonsuz. Aracınızın işlevlerini kolaylıkla kontrol etmek, SMS mesajlarını dinlemek ve e-postalarınızı dikte etmek için ekranınızı gerçek bir araç bilgisayarına dönüştürür.

Telefonunuz Bluetooth ile bağlıyken ve direksiyondaki bir düğmeye dokunarak, Siri veya Google sesli asistan size rehberlik edebilir. Gözlerinizi yoldan ayırmadan aracı sürmeye devam edebilirsiniz.

Sisteminiz için tamamen özel bir ana sayfa oluşturabilirsiniz. Tüm tercihlerinizi saklamak için profilinizi yönetebilir, ses seviyeleri, dikiz aynası ayarları, koltuk ayarları, favori radyo istasyonları, eşleştirilmiş telefonlar ayarlarınızı yapabilirisiniz.

Easy Connect ile R-LINK 2

Renault Easy Connect kapsamında bu ürün ve ekipmanlar Megane, Megan Sport Tourer, Scenic, Grand Scenic, Kadjar, Koleos araçlarında bulunmaktadır.

7 veya 8,7 ” dokunmatik ekran

R-LINK 2 Multimedya sistemi, tabletlere benzer bir grafik arayüze ve kanıtlanmış dayanıklılığa sahip büyük bir 7 “veya 8.7 ” dikey dokunmatik ekranla donatılmıştır. Hassas hareketler kontrol paneline entegre edilmiştir ve optimum sürüş güvenliği sağlar.

ECO Sürücü

Yakıt tüketiminizi optimize etmek için yolculuklarınız hakkında bir rapor ve sürüş tavsiyesi görüntüleyebileceğiniz bir ekrandır.

R-LINK 2 ses tanıma

Direksiyon simidi kontrolleri aracılığıyla, en sevdiğiniz varış noktalarından birine yolculuk başlatmak için ses tanıma sistemini kullanın, Bluetooth’ta bulunan telefon adres defterinizden bir kişiyi arayın veya radyo istasyonunuzu değiştirin. Sistemin sesi size rehberlik etsin!

R-LINK Evrimi

Renault Easy Connect kapsamında bu ürün ve ekipmanlar Clio, Captur, Trafic, Trafic Passenger, Twingo, Zoe, Kangoo ve Kangoo ZE araçlarında bulunmaktadır.

7 ” dokunmatik ekran

Kontrol paneline uyumlu bir şekilde entegre edilen R-LINK Evolution, otomotiv kullanımı için daha sert dirençli tabletlerle aynı dokunmatik ekran teknolojisine sahip 7 “ekrana sahiptir.

R-LINK ses tanıma

Direksiyon simidi kontrollerini tek dokunuşla ve duyulabilir bir bip sesiyle kullanarak, sesinizi kullanarak en sevdiğiniz varış yerlerinden birine bir seyahat planı başlatabilirsiniz. Sistem sesinin size soru sormasını beklemenize gerek yok!

Renault ECO2

Yakıt tüketiminizi optimize etmek için yolculuklarınız hakkında bir rapor ve sürüş tavsiyesi görüntüleyin.

Easy Connect ile Media Nav Evolution

Renault Easy Connect kapsamında bu ürün ve ekipmanlar Clio, Captur, Trafic, Trafic Passenger araçlarında bulunmaktadır.

7 ” dokunmatik ekran

Tablete benzer dokunmatik ekran teknolojisine sahip 7 inç geniş ekran. Optimum sürüş güvenliği için kullanımı kolay. Ekran dayanıklılığı kanıtlanmıştır. Renault araçları model ve üretim tarihine göre 7 inç kapasitif ekran veya 7 inç rezistif ekrana sahiptir.

Müzik kaynakları

USB flash ile istediğiniz müzikleri dinlebilir, çalma listelerinizi uyumlu telefonunuzdan bluetooth ile çalabilir veya radyo dinleyebilirsiniz.

Yerleşik telefon

Easy Connect yerleşik telefon

Bluetooth ve eşleştirme sayesinde tam güvenlik içinde arama yapabilir ve cevaplayabilirsiniz. En fazla 5 telefon numarası ekleyebilirsiniz.

Easy Connect ile Radio Connect R & Go

Renault Easy Connect kapsamında bu ürün ve ekipmanlar Clio, Captur, Trafic, Trafic Passenger, Twingo, Kangoo ve Master araçlarında bulunmaktadır.,

Genişletilmiş kontrol panelinizi görüntüleyin

Easy Connect kontrol paneli

Mevcut yakıt tüketimi, devir sayacı ikincil ekranı görüntüleyin.

Tam güvenlik içinde sürüş sırasında çağrıları yanıtlayın!

Easy Connect arama yapabilme özelliği

Sezgisel arayüzü kullanarak sürüş sırasında arama yapın ve alın.

Eko sürüşe başlayın

Easy Connect ECO sürüşü

ECO2 sürüşte, sürüş stili widget’ını görüntüleyebilirsiniz.

Easy Connect ile Carminat TomTom

Renault Easy Connect kapsamında bu ürün ve ekipmanlar Clio, Megane, Scenic, Kangoo, Koleos, Kangoo ve Master araçlarında bulunmaktadır.

5,7 “renkli ekran

Easy Connect renkli ekran

5,7 “ekranı, verimli ve sezgisel navigasyonuyla, Carminat TomTom sizi güvenli bir şekilde hedefinize götürecektir. Rotalarınızı planlayın ve güvenle gezinin.

Bırak müzik çalsın

Easy Connect müzik sistemi

Entegre radyonun özelliklerini keşfedin ve Bluetooth veya USB ve jak soketleriyle en sevdiğiniz müziği dinleyin. Carminat TomTom LIVE ve multimedya özellikleri ile yolculuklarınızı daha iyi hale getirir.

Easy Connect ile irtibatta kalın

Easy Connect ile irtibatta kalın

Carminat TomTom LIVE, Bluetooth aracılığıyla akıllı telefonunuzla senkronize olabilir ve sistem ekranındaki kişilerinizin listesine erişebilir.

İkinci el Renault Fiyatları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here