DFSK SERES 3 Sonunda Türkiye’ye Geliyor

1
5162
DFSK SERES 3 Sonunda Türkiye'de

DFSK SERES 3 Türkiye’de

Şahsuvaroğlu Grup, Çinli Otomobil üreticisi DFSK (Dong Feng) ile Türkiye’de iş birliği yaptıklarını duyurdu. Yakın bir gelecekte Şahsuvaroğlu Grup, elektrikli C-SUV modeli olan DFSK SERES 3 modelini Türkiye’ye getirmeye kararlı.

Şahsuvaroğlu Grup

DFSK, Euro 6 Onayına Sahip Tek Çinli

Chongqing Sokon Motor (Group) Imp. & Exp. Co., Ltd.’nin Genel Müdürü Zhang Xingyan ise konuya ilişkin olarak şu açıklamalarda bulundu:

“DFSK otomobil markası 2003 yılında kuruldu. DFSK, en büyük 3 motor firmasından biri olan Dongfeng Motor’un önemli bir parçasıdır. DFSK markası yıllık 400.000 adet üretim kapasitesi ile küçük silindir hacimli ticari araçlar ve binek araçların üretim ve gelişmesine kendisini adamıştır. DFSK, araçların tasarım ve üretim aşamasında Avrupa Standartlarını izleyerek bu sektördeki liderliğin sürekli olarak takipçisidir. DFSK, 2011 yılından beri peş peşe 5 yıl, Çin küçük hacimli ticari araç ihracatında birinci olmuştur. Ürünlerimiz Avrupa, Latin Amerika, Afrika, Ortadoğu ve Güneydoğu Asya’da 70 ten fazla ülke ve bölgeye ihraç edilerek dünya çapında bilinirliğe ulaşmıştır. Büyük bir potansiyel olan Türkiye pazarında, geliştirilmiş Euro 6 ürünlerimiz olan Mini Maxi, Twin Maxi ve Mega Van’ı sunmak için stratejik ortağımız Şahsuvaroğlu Grup ile işbirliği yaptık. DFSK Çin otomotiv endüstrisinde Euro 6 onayını elde eden ilk ve tek otomotiv üreticisidir.”

DFSK Seres 3

DFSK SERES 3

Euro 6 standartlarına sahip olan SERES 3, Şahsuvaroğlu Grup ortaklığı ile Türkiye’ye geliyor. Avrupa standartlarına sahip olan SERES 3 klasik bir konfor ve güvenlik ekipmanına sahip. Isıtmalı koltuklar, viraj kontrolü, fren asistanı ve uyarlanabilir hız sabitleyiciye sahip. 163 beygir gücündeki motoru sayesinde ise 0’dan 100’e 8,9 saniyede çıkabiliyor.

Bu elektrikli C-SUV’nin özgüllüğü, Tesla Model 3’te olduğu gibi kobalt içermeyen bir bataryaya sahip olmasıdır. Daha uzun ömürlü olan bu batarya 52 kWh ile WLTP döngüsüne göre ortalama 329 kilometrelik bir menzile sahip. Daha az güvenilir olan NEDC sistemine göre ise menzili 405 kilometreye kadar çıkabiliyor. Türkiye fiyatı 440.000 Türk Lirası olarak öngörülen DFSK SERES 3, Şubat ortasında yerli tüketiciyle Şahsuvaroğlu Grup güvencesinde buluşmayı hedefliyor. Sizler yeni gelen DFSK SERES 3 hakkında neler düşünüyorsunuz?

İkinci El Otomobil Fiyatları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here