Online Otopark Rezervasyonu Yaparken Tasarrufun 5 Yolu

1
1053
online-otopark-rezervasyonu
online-otopark-rezervasyonu

Uzak bir yere gitmeye karar verdiniz ve bunun için uçağa binmeniz ve arabanızı havalimanı otoparkına bırakmanız gerekiyor. Bütçeniz var mı? Online otopark rezervasyonu yaparken para tasarrufu için bazı ipuçlarını öğrenin.

 

  1. Online Otopark Rezervasyonu İçin Bültenlere Abone Olun

online-otopark-rezervasyon
online-otopark-rezervasyon

Mail kutunuzun ferahlığını düşününce bu biraz saçma görünebilir. Ancak online otopark rezervasyonu sunan sitelerden haber bültenlerine abone olmak, promosyonlardan doğrudan posta kutunuzdan yararlanmanıza olanak tanır.

  1. Önceden Rezervasyon Yapın

Bu sadece otopark için geçerli değildir. Basit bir örnek verelim, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İspanya’ya tatile gidiyorsunuz. Bir gün önce rezervasyon yapmayacaksınız, bu yüzden İstanbul’da park ederken tasarruf etmek için aynı şeyi park yeri için yapın. Her şeyi önceden rezerve ederek omuzlarınızdan büyük bir ağırlık atacaksınız!

  1. Online Otopark Rezervasyonu İçin İyi değerlendirmeler Almış Bir Şirket Seçin

otopark-rezervasyonu
otopark-rezervasyonu

İnternetten kıyafet satın alırken yaptığınız gibi, park yeri ayırtmak üzere olduğunuz şirketin iyi değerlendirmeleri olup olmadığını da kontrol etmelisiniz. Bu, yalnızca sağladığı hizmetlerin kalitesini kontrol etmenize değil, aynı zamanda kullanıcıların belirli bir hizmeti tavsiye edip etmediklerini de görmenize olanak tanır. Farklı şirketleri karşılaştırmaktan, göreceğiniz daha düşük fiyatların tüm maliyetleri içerip içermediğini veya gizli maliyetlerin olup olmadığını görmek için tereddüt etmeyin. Bu ayrıcalık size doğru karar verdirecektir.

  1. Online Otopark Rezervasyonu ile Kombinasyonlu Teklif Olup Olmadığını Kontrol Edin

rezervasyon-otel
rezervasyon-otel

Bazı oteller odanızı rezerve ettiğinizde bazen park yerlerinde indirim sunar. Bulunduğunuz otelin, her yerde park yerleri sunan bir zincirin parçası olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın!

Tatiliniz için yılın belirli zamanlarında rezervasyon yaptırırsanız, bazen ücretsiz otoparktan bile yararlanabilirsiniz. Bu yüzden tatilinizi rezerve etmeden önce tarihleri ​​ve bağlantıları kontrol etmek için zaman ayırın.

  1. İptal Garantilerini Kontrol Edin

Uçuşunuzun iptal edildiği zamanlar olabilir, bu durumda, online otopark teklifinin iade veya iptal garantisi sunup sunmadığını kontrol ettiğinizden emin olun. Bu oldukça nadirdir, ancak koronavirüs gibi kriz veya hastalıklar sıkıntılı zamanlarda seyahat ederseniz fiyat noktasında büyük bir fark yaratabilir!

İlgi çekici olabilecek diğer bir opsiyonel, “garantili en düşük fiyat” tır. Bu tür bir anlaşma, başka bir yerde daha ucuz bulursanız genellikle size bir fiyat eşleşmesi sunar. Daha iyi bir teklif ortaya çıkarsa aradaki farkın size iade edileceğini bilerek, herhangi bir stres olmadan rezervasyon yapabilirsiniz.

Sonuç

Size en uygun seçeneği seçerseniz, online park yeri rezervasyonu kolayca paradan tasarruf etmenizi sağlayabilir. Bu ipuçlarını takip ederek gönül rahatlığı ile tatile çıkabilirsiniz. Paradan tasarruf ederken, olabileceğinden fazlasını harcamayıp seyahatinizden kısmayın.

Kiralık Araç İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here