Mercedes-Benz Otobüsleri İçin Bağlanabilirlik Testi Türkiye’de Yapılıyor

0
1327
Mercedes-Benz Otobüsleri İçin Bağlanabilirlik Testi Türkiye'de Yapılıyor

Mercedes-Benz otobüsleri için bağlanabilirlik testi Türkiye’de yapılıyor. AR-GE ekibi hem test yöntemleri hem de otomasyon yazılımları ile birçok veriyi test ediyor. Böylece araçlar ile dünya arasındaki bağlantıyı garantiliyor. Daimler Truck bu konu bağlamında küresel hedeflei var. “Connected”, “Autonomous” ve “Electric” (Bağlanabilirlik, Otonom Sürüş ve Elektrik) hedefleri doğrultusunda özellikle “Connectivity – Bağlanabilirlik” konusunda dünya çapında önemli bir role sahip. Türk mühendislerin çoğunlukta olduğu ekip otobüslerin bağlanabilirlik testlerini yapıyor. Bunların içinde hem Avrupa’da hem de Türkiye’de üretimi gerçekleşen otobüsler var. Bağlanma testleri ile tüm verileri bir araya toplayıp anlamlı sonuçlar çıkarmaya çalışıyorlar. Bu sayede kullanıcıya güvenli sonuçlar vermek ise en büyük hedefleri. Bunun için yeni nesil otobüslere yerleştirdikleri bağlanma özelliği ile canlı veri akışı sağlıyorlar. Böylece en güvenli yolculuklar sağlanmış oluyor.

Mercedes-Benz Otobüsleri İçin Üst Düzey Teknoloji

Mercedes-Benz Otobüsleri İçin Bağlanabilirlik Testi Türkiye'de Yapılıyor

Mercedes-Benz Türk Otobüs AR-GE ekibi, araçlardaki sağlıklı veri akışı için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda donanım ve yazılım testleri sayesinde kullanıcının araçta tüm fonksiyonları doğru çalışan bir araç ile karşılaşması sağlanıyor. Böylece üst düzey müşteri memnuniyetini elde ediyorlar. Giderek gelişen AR-GE ekibi aynı anda yüzlerce farklı veriyi test ederek bağlanma gücünü artırıyor.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Geliştirme Karoseri Direktörü Dr. Zeynep Gül Koca konu hakkında şu ifadeleri kullandı: “Yetkinlik Merkezi olarak çalışmalarına devam eden İstanbul AR-GE Merkezimizde yürüttüğümüz çalışmalarla ülkemizin ekonomisine katkı sağlarken sürdürülebilir projelere de imza atıyoruz. Çatı şirketimiz Daimler Truck’ın global ağı içerisinde önemli ve özel bir konuma sahip olan AR-GE Merkezimiz, Avrupa ve Türkiye’de üretilen tüm Mercedes-Benz ve Setra otobüslerin bağlanabilirlik testlerini de gerçekleştiriyor. Otobüs AR-GE ekibimiz, donanım ve yazılım testleri ile yüzlerce veriyi aynı anda ve kısa sürede test edebiliyor. Araçlardaki Connectivity kapsamındaki veri akışı ve diğer fonksiyonların doğru ve zamanında çalışması bu testlerle güvence altına alınıyor.”

Bağlanabilirlik Sayesinde Tüm Verilere Erişim Mevcut

Mercedes-Benz Otobüsleri İçin Bağlanabilirlik Testi Türkiye'de Yapılıyor

Mercedes-Benz otobüsleri bağlanabilirlik sayesinde birçok bilgiyi anlık olarak müşterilere gösteriyor. Bunların içerisinde yakıt seviyesi ve aracın konumu ilgili bilgiler yer alıyor. Ayrıca aracın hangi hızlarda nasıl kullanıldığı bilgisi de kullanıcılara veriliyor. Üstelik tüm bunları anlık olarak takip etmek de mümkün. Böylece en hızlı destek ile üst düzey teknolojik otobüsler sağlanıyor. Anlık erişimle kontrol edilen veriler daha iyi sonuçlar elde etmeye yarıyor. Bu da doğrudan müşteri memnuniyetinin artmasını sağlıyor.

Sıfır KM Mercedes Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here