Mercedes-Benz, otomobillerinde müzik deneyimini zirveye çıkaracak. Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz, lüks otomobil üreticileri arasında kesinlikle başı çekiyor. Özellikle S Serisi ile firma, lüks araç kategorisinde zirveye yerleşmeyi gözüne kestirmişti. Bunun ardından şirket, EQ Serisi ile birlikte yine premium sınıfında iddialı ilerleyişini sürdürüyor. Bu kapsamda ise Mercedes, yine iddialı bir özellik ile karşımıza çıktı. Şirket, araçlarında stüdyo kalitesinde müzik deneyimi yaşatmak adına Alman üretici Apple Music ve Universal Music Group ile anlaşma sağladı. Bu gelişme ile ilgili tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

Mercedes-Benz, Yüksek Kalite Müzik Deneyimi İçin Düğmeye Bastı

Mercedes-Benz şirketi premium uygulamalarına devam ediyor. Kullanıcılarını özel hissettirmek adına şirket yeni bir özelliği daha hayata geçiriyor. Mercedes-Benz, kullanıcılarına stüdyo kalitesinde müzik deneyimi yaşatmak istiyor. Bu bağlamda Mercedes-Benz, Apple Music ve Universal Music Group ile anlaşma sağladı. Buna göre şirketin bazı lüks serilerinde veya modellerinde bu özellik bulunacak. Bunlar ise; EQE, Maybach S-Serisi, S-Serisi, EQS, EQS SUV ve EQE SUV modelleri olacak. Bu seriler veya modellerde, Burmester 3D ve 4D ses sistemleri sunulacak. Bu hizmet için ise 1.750 watt’lık 4D ses sistemi, iki amplifikatör ve 18.5 litrelik bir subwoofer modellere eklenecek. Tüm bunlara ek olarak ise tavandan ses yayan altı adet 3D hoparlör dahil olmak üzere 31 adet hoparlör de eklentilerin arasına katılacak. Peki şu anda bu modellere sahip kullanıcılar ne yapacak? Halihazırda bu modellere sahip kullanıcılar, Apple Music üzerinden uzamsal ses ile Dolby Atmos müziklere erişebilecekler. Fakat Universal kanadında ise kullanıcıların bazı teknik değişiklikler yapması gerekiyor.

Dünya geneli yapılan araştırmalara göre ise insanlar en çok araba kullanırken müzik dinliyorlar. Bu sonuca bağlı olarak ise Mercedes-Benz’e olan talep artabilir. Peki siz Mercedes-Benz şirketinin yüksek kaliteli müzik deneyimi atılımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu yeni özellik kullanıcıların gönlünü etkilemeyi başaracak mı?

Satılık Tüm Mercedes-Benz Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here