Go-kart ile minik bir yarış pistinde rekabeti yüksek olan bir yarışa ortak olmak belki de yapmayı en çok sevdiğimiz şeylerden biridir. Yarış pistine adım atar atmaz burnumuza gelen benzin kokusuyla anında heyecan seviyemiz yükselir ve bir an önce go-kart’a binip yarışmak isteriz. Bazen öyle hırslanırız ki go-kart’ın hızı yoğun aksiyon kaplı iç heyecanımızın yanında yavaş kalır. Bu konuda sizinle aynı duyguları ve aksiyonu paylaşan bir go-kart geliştirildi. Üstelik Elektrikli !

Lamborghini’nin tasarım çizgilerine sahip ve teknik donanımı ile diğer Go-kart araçlarından ayrılan bu şahane makineyi yakından tanıyalım.

Xiaomi ile Lamborghini Ortaklığı!

Çinli elektronik devi Xiaomi, tamamen elektrikli Ninebot Go-Kart Pro’nun özel bir sürümünü oluşturarak 10. doğum gününü kutluyor. Doğal olarak, süper bir go-kart geliştirilmesine yardımcı olmak için Lamborghini’yi aradılar. Sonuç, karoserine sert bakışlı boğa etiketi yapıştırılmış bir go-karttan daha fazlasıydı.

Lamborghini Go-Kart

İki şirket, sadece standart modelden daha hızlı değil, aynı zamanda süper otomobil estetiği de sunan heyecan verici bir makine oluşturmak için iş birliği yaptı.

Ninebot Go-Kart Pro Lamborghini Sürümünün saatte 40km/s hızla gitmesini  sağlayan teknik bir aksama sahip olduğunu söyleyelim

432 watt’lık  batarya kullanan ve Lamborghini huracan esintileri olan go-kart modeli tam şarj ile 40 km gidebiliyor. Bu 400 metrelik bir yarış pistinde 62 tur atabileceğiniz anlamına geliyor.

Yetişkinlerin de Eğlencesi!

Sadece çocukların kullanabilceğini düşündüğümüz ve daha çok çocuk go-kart’ı olarak görünen bu harika makine, 220 kiloya kadar ağırlık taşıyabiliyor. Yani bu durum yetişkinlerinde havalı olan bu go-kartla güzel vakit geçireceği anlamını taşıyor.

Lamborghini Edition’da bir çene ayırıcı, bir Superleggera arka kanat, işlevsel bir dijital hız göstergesine sahip “F1 tarzı” bir direksiyon simidi ve bu yarışçı özelliklerinin yanında kırmızı şeritli bir direksiyon göbeği de bulunuyor. Hepsinden iyisi, Bluetooth bağlantısı ile müzik çalabilen ve bir V8 veya V12’nin kükremesini taklit edebilen dört hoparlörlü bir ses sistemine sahip olmasıdır. Ve ayrıca Buz mavisi renginde bir far sistemine de sahip olduğunu söyleyelim.

 

Bu parlak sarı süper go-kartın maliyeti 1.500 Doların (11.000TL)  biraz altında. Bu, Amerika Birleşik Devletleri’nde satılan standart Ninebot’un fiyatının yaklaşık iki katı.

Lamborghini Edition başlangıç olarak çinde satılacak daha sonra küresel pazarda yerini alacak

Kaynak

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here