XJR 575 , Tarihteki en hızlı Jaguar XJ’dir. Sürücü koltuğuna oturduğunuzda vahşi bir spor araba hissiyatı var. Ancak arka koltuklarda ise kaliteli ve lüks bir limuzin hissiyatı var. Fiyatı ise, Mercedes ve BMW rakiplerinden çok daha ucuzdur.

4,2 saniyede 100 km / saate ulaşıyor ve 299 km son hız kapasitesine sahip iki tonluk bir canavardır. Ve bu XJR 575’in uzun ve hoş kaputunu açtığınızda, 567bhp (metrik beygir gücünde 575PS) süper şarjlı bir V8 bulacaksınız.

xjr 575

XJR 575 yeni özellikleriyle daha çekici

Eski kasa XJR 542bhp idi. Jaguar mühendisleri, 5.0 litrelik motorundan 25 hp daha güç elde etti. Ayrıca hem içeride hem dışarıda bir dizi küçük ama önemli stil değişikliği var. Bunlar arasında standart olarak sunulan LED farlar ve benzersiz yeni çift ‘J-Blade’ gündüz yanan farların yanı sıra özel arma ve parlak siyah ayrıntılar bulunuyor. Ayrıca, çarpıcı Velocity Blue’yu içeren bir dizi yeni renk seçeneği de var.

xjr 575

İç mekanda, tam ekran bilgi-eğlence sistemi ve diğer küçük teknoloji yükseltmeleri ile yeni bir 10 inç InControl Touch Pro dokunmatik ekran var. Ayrıca dijital TV, DAB radyo ve 825W Meridian stereo bulunur. Apple CarPlay ve Android Auto hala mevcut değil. Bu da teknoloji meraklıları için hayal kırıklığı yaratıyor. Ancak öfkeli sedan için özel 575 amblemler ve kırmızı dikişler de dikkat çekiyor.

Güvenlik donanım listesi oldukça uzun

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here