Mercedes-AMG S 63 Coupe , dış tasarımı olduğu gibi iç tasarımı da zariftir. Ayrıca şık ve lüks duruşu da yolda birçok kişinin dikkatini çekmesini sağlar.

S 63 coupe ve sedan makyajlandı

s 63 coupe

Makyajlı s 63 coupe , sedan kardeşiyle aynı görsel değişikliklere sahiptir. Yeni OLED arka lambalar ve genişletilmiş ön hava girişleri bunlardan birkaçıdır. AMG versiyonların önünde bulunan dikey çıtalara sahip panjurun adı Panamericana ızgarasıdır.

s 63 coupe

Hâlâ her zamanki kadar etkileyici ve her açıdan çekiciliği yansıtıyor. Beş metreden uzun ve 1,9 m genişliğinde, büyük bir arabadır. Devasa jantları, şaşırtıcı derecede geniş kabini ile ayrıca sürerken bile büyük bir araba hissi veriyor.

Tamam, bir S-Serisi sedan kadar geniş değil, ancak arka tarafta yetişkinler için de oldukça geniş yer var. Aynı zamanda koltukları oturmak için büyüleyici bir yer ve işçilik gerçekten örnek niteliğindedir. Ancak en yeni Conti GT kadar iyi değil. Fakat kullanılan malzemelerin düzeni veya kalitesiyle ilgili hiçbir şikayetimiz yok. Standart olarak takılan Apple CarPlay gibi basit sistemler işlevselliği geliştirdi. Ayrıca devasa dijital kadranları da harika.

Ancak temel aldığı S-Serisi sedandan farklı olarak S 63 Coupe, sürmek için yapılmış bir otomobildir. Eski 5.5 litrelik V8 motoru, E 63 S’de de bulunan tanıdık 4.0 litrelik bi-turbo motor ile değiştirdi. 604 bg ve 900 Nm tork gayet yeterli.

s 63 coupe

0-100kmh ulaşması 4,2 saniye sürer. Ayrıca elektronik sınırlayıcıyı kaldırmayı seçerseniz, 310kmh’ye kadar hızlanmaya devam eder. Hepsine, standart donanımda olan spor egzoz sistemini etkinleştirdiğiniz anda, gürültülü bir ses eşlik eder. Bol yol tutuşla ustaca virajlara girerek, iyi bir iş çıkarır.

S-Serisi Coupe, A’dan B’ye seyahat etmenin en iyi ve en keyifli yollarından biridir. 20 inçlik dev tekerleklerde bile sürüş iyi bir şekilde desteklenirken, Magic Body Control süspansiyonu sayesinde yoldaki hiçbir engebeyi hissetmezsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here