Pick-up Pazarına Güney Koreli Yeni Üye!

Son dönemde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada pick-up araçlara karş00ı büyük bir rağbet var. Pick-up karosere sahip araçlar ticari ve arazi kullanımları bir yana, şehir içi kişisel kullanımlarda da görülmeye başladı. Kullanıcıların yoğunlukla günlük kullanım amacıyla satın aldığı bu araçlar artık trafikte sıklıkla görülüyor. 5 koltuğa sahip bu kamyonetlere olan talebin artması, otomobil markalarını da harekete geçirdi. Mevcut ürün gamlarında pick-up modele sahip markalar, modellerinde çeşitli geliştirmeler yaparken, bu tip bir modele sahip olmayan markalar ise ürün gamlarına yeni modeller ekledi. Hala bir pick-up modeli bulunmayan markalar ise bu konunun üzerine eğiliyorlar. Hyundai de bu markalardan biri. Güney Koreli üretici yeni bir model ile pazara dahil olmak istiyor. Hyundai Santa Cruz 2021’de geliyor!

hyundai santa cruz

Hyundai Santa Cruz

Güney Koreli dev gözünü pick-up pazarına dikti. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Hyundai; otomobil, crossover, SUV karoserlerinde araçlar üretiyor. Marka bunun yanında ticari araç pazarına da hizmet veriyor. Hyundai’nin bugünlerde test ettiği modeli ise bir pick-up. Santa Cruz adıyla çıkması beklenen yeni model, ağır kamuflajlı bir biçimde test ediliyor. Markanın ilk pick-up modeli olma özelliğini taşıyacak olan Santa Cruz, SUV kardeşi Santa Fe ile benzer tasarım ve mekanik detaylarına sahip olacak gibi gözüküyor. Kamuflajlı görünen modelin ön yüzünün, en son tanıtılan Santa Fe modeli ile neredeyse aynı göründüğünü söyleyebiliriz. Motor seçenekleri noktasında da Santa Fe ve Santa Cruz’un ortak motor kullanımına sahip olması bekleniyor.

hyundai santa cruz

Hyundai Santa Cruz Ne Zaman Çıkacak? Türkiye’ye Gelecek mi?

Hyundai’nin yeni modeli Santa Cruz’un 2021 yılı içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Modelin Türkiye’ye gelip-gelmeyeceği konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

İkinci el Hyundai SUV modelleri

Hyundai Mini 45: Hyundai’nin En Küçük Aracı

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here