Hyundai Kona N Kamuflajlı Gösterildi!

Otomobil markaları mevcutta bulunan modellerine ”performanslı” versiyonlar eklemeyi seviyorlar. Hyundai’nin crossover segmentindeki temsilcisi Kona’ya da ”hızlı” bir versiyon ekleneceği açıklanmıştı. Adının sonuna ”N” harfini alacak olan model, deneme sürüşlerine devam ediyor. Bu sırada performans odaklı modelin yeni görselleri ve teknik detayları ortaya çıktı. Hyundai Kona N ‘in çok yakında showroom’lardaki yerini alması bekleniyor.

hyundai kona n

Yüksek Performanslı Crossover; Hyundai Kona N

Markanın 3. yüksek performanslı modeli olacak olan Kona N’in fotoğrafları ve teknik özellikleri marka tarafından paylaşıldı. Model, tahmin edildiği gibi turbolu, 4 silindir 2.0 benzinli bir motor ile gelecek. Bu motor 275 beygirlik bir güç üretecek. Çekiş sistemi ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Kona N’in çekiş sistemi 4×2 veya 4×4 olabilir. Aktarım noktasında ise 8 ileri, çift kavramalı otomatik bir şanzımanın kullanılacağı marka tarafından açıklandı. Aynı zamanda performanslı modelin manuel şanzıman ile sunulmayacağı da aktarılan bilgiler arasında. Markanın hızlı crossover modelinde, Veloster N versiyonuyla benzer bir motor-şanzıman kombinasyonu kullandığını söyleyebiliriz. Bu durumda Kona N için de Veloster N ile benzer hız verileri bekleniyor. Veloster N modeli 0-100 hızlanmasını 4.9 saniyede gerçekleştiriyor.

hyundai kona n

Sportif ve Agresif Tasarım

Hyundai’nin yüksek performanslı crossover’ı dış tasarımda sportif detaylara sahip. Kamuflajlı olarak paylaşılan görüntülerde; büyük inç’e sahip jantlar, çift egzoz çıkışı ve arka spoiler dikkat çekiyor.

İkinci el satılık Hyundai Kona ilanları

Yenilenen Hyundai Kona Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here