Honda abonelik sistemini araçlarına getireceğini duyurdu. Bu sistemi Honda araçlarında sadece veri kullanan uygulamalar için kullanacak.

Honda Abonelik Sistemi Hakkında

Firma abonelik sistemini güvenlik özelliklerini kapsamadığını belirtti. Sadece belirli veri kullanan uygulamalar da bu sistem olacak.

Honda’nın üst düzey yöneticilerinden olan Dave Gardner ise şunları söyledi:

“Araçlara bütün özellikleri koyup sonra da kullanıcılardan bazı özellikleri açmak için ödeme yapmalarını istemek, kullanıcı açısından bakacak olursak muhtemelen doğru bir yöntem değil. Honda ve Acura’da abonelik sistemi ile sadece araçta bulanan donanımlar kullanılacak.”

Honda’da Kullanılacak Abonelik Sistemi AcuraLink

Honda yöneticisi Jay Joseph sistem hakkında ayrıca şunları söyledi:

“Acura’nın AcuraLink sistemini uzaktan çalıştırması gibi özelliklerin çalışması için hücresel veri gerekiyor. Bu nedenle kullanıcıların bunun ücretini ödemesi gerekiyor. Bir operatör olduğu için bu bağlantı ücretini birinin ödemesi gerekiyor.”

Dave Gardner ayrıca sözlerine şu şekilde devam etti:

“Neyse ki Honda, güvenlik sistemleri için fazladan ödeme yapmanızı istemeyecek. Araçlara çarpışma önleme, şerit takibi gibi donanımlar ekledik. Bu güvenlik sistemleri için fazladan bir ödeme yapmanıza gerek yok. Ancak kendi kendine park etme gibi opsiyonlar için ekstra ücret ödemeniz gerekecek.”

Yapılan açıklamalardan ve verilen bilgilere göre Honda’nın abonelik sistemi internet üzerinden veri aktarımı yapan özellikler ile ilgili olduğu anlaşılıyor. Bunun yanı sıra araçların güvenlik özellikleri için abonelik sistemi gelmeyeceğini söyleyebiliriz.

 Sıfır KM Honda Modellerine Bir Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here