2018 Honda Motosiklet Fiyatlarına Baktık!

0
9272

Honda motosiklet fiyatları nasıl? Honda marka motosiklet fiyatları hakkında bir araştırma yaptık. İkinci el Honda motosiklet fiyatları ve sıfır km Honda motor fiyatları nasıl?

Dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden biri olan Honda, motosiklet konusunda da uzmandır. Markanın başarısındaki en büyük etkenlerden biri de kullanıcı deneyimine önem vermesi.

İkinci el Motosiklet fiyatları için buraya tıklayın!

Sıfır Kilometre Honda Motosiklet Fiyatları Nasıl?

Motosiklet almaya karar verdiyseniz Honda motor özellikleri ve fiyatları  ilginizi çekeceğine inanıyoruz. Honda Commuter modeli 125cc motor hacmine sahip ve çok popüler bir seçenek. 5 vitesli, yerden yüksekliği 160mm ve 13 litre yakıt kapasiteli olan Honda Commuter fiyatı da 13 bin TL’den başlıyor.

Honda Naked motosiklet modelleri de çok tutuluyor. Honda Naked motosiklet fiyatları da teknik özelliklerine göre değişiyor. Honda Naked fiyatları 17 bin TL ile 55 bin TL arasında değişiyor.

Honda Super Sport fiyatları da 45 bin TL’den başlıyor.

Honda MotosikletHonda Touring fiyatları da 185 bin TL ile 215 bin TL arasında değişiyor. Donanım odaklı olan bu modeller, pek çok motosiklet hayranının hayallerini süslüyor.

Honda Adventure modelleri de çok tutuluyor. Honda motor Adventure seçeneklerinin fiyatları da 24 bin TL ile 115 bin Tl arasında değişiyor.

İkinci El Honda Motor Fiyatları Nasıl?

Trafik sıkıntısından  kurtulmak ve daha özgür olmak gibi sebeplerden dolayı motosikleti tercih eden insan sayısı gittikçe artıyor. Diğer yanan pek çok kişi için motosikletler, bir yaşam tarzını temsil ediyor. İkinci el Honda motosiklet, yedek parçasına hızlı ulaşılması ve parçaların garanti süresinin uzun olması açısından büyük bir kesim tarafından  tercih ediliyor. İkinci el motosiklet alırken en çok km’ye dikkat ediliyor.

İkinci El Honda motor Fiyatları için Buraya Tıklayın!

Kullanılan km ye, alındığı yıla, hasarlı parçasına bakılarak belirlenen Honda ikinci el motosiklet fiyatları 6.000 TL’den başlayıp 150.000 TL’ye kadar herkesin bütçesine uygun bir fiyat aralığı ile devam ediyor.

Honda MotosikletHonda motosikletlerinden ister sıfır km, ister ikinci el bir motosiklet alın, eğer düzenli motor bakımı yaparsanız,  motosiklete gereğinden fazla ağırlık yüklemezseniz, motorunuzun motor gücüne göre kullanım şartlarına uyar ve yanlış kullanım tutumlarınız gözden geçirirseniz,  lastik havalarını düzenli kontrol ederseniz inanılmaz bir yakıt tasarrufu sağlıyorsunuz.

Honda Commuter gibi ilk defa düşük motorlu motosikletleri kullanmak için A1 ehliyeti yeterli olup, 16 yaşını doldurmak gerekiyor. A2 ehliyeti ile kullanılacak daha büyük cc ye sahip motosikletler  için 18 yaşından önce ehliyet alınamıyor. Daha güvenli bir hayat için kask, dizlik, eldiven ve ceket mutlaka kullanıyoruz.

İkinci El Honda Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here