Honda CR-V Hibrit: Boyutlar ve Motor Özellikleri

0
3023
honda cr-v

Ülkemizde aşırı yüksek bir pazar payına sahip olmamasına rağmen, Honda CR-V birkaç yıldır dünyanın en çok satan SUV’larından biri oldu. Başarısını sağlayan temel faktörler, elektrikli güç aktarım mekanizması, mükemmel iç yaşanabilirliği sağlayan cömert boyutlar ve bir araya gelen çeşitli faktörlerin birleşimi. 2021’de yeni nesil Honda CR-V, özellikle motor cephesinde daha da güçlenerek daha verimli hale getirildi.

Honda CR-V Hybrid’in teknik sayfası :

 Veri Sayfası
 koltukların sayısı 5/7
 Gövde 561/1830 litre
 Güç kaynakları Hibrit
 Sınıf Euro 6
 CV / kW  184/135

 

Yeni Nesil Honda CR-V: Boyutlar

Yeni nesil Honda CR-V, cömert boyutları, özellikle de dört tekerlekten çekişle birlikte (isteğe bağlı) ve yerden yüksekliği sayesinde keyifli bir yolculuk sunuyor. Uzunluk 4,6 metre ve içerideki 2,6 metrelik dingil mesafesi sayesinde arkadaki yolcular çok rahat seyahat edebiliyor.

Boyutlar
Uzunluk 4.600 mm
Genişlik 1.850 mm
Yükseklik 1.690 mm
Adım 2.600 mm

 

Honda CR-V: Dış Görünüm

Honda CR-V, Civic’ten miras kalan modüler Kompakt Küresel Platform üzerinde geliştirildi. 2021 Model Yılı ile birlikte stil değişmedi. Rötuşlar ön ızgarada yoğunlaştı ve şimdi ince mavi bir pervazın varlığıyla zenginleştirildi. Otomobilin oranları değişmeden kaldı. Sportif bir tarz ile öne çıkan otomobil; dikey olarak geliştirilmiş bir ön kısım, yüksek bir bel çizgisi, yük kapasitesinin avantajına göre daha az eklemli bir “kuyruk” ile şık bir görünüme sahip.

Cömert boyutlara rağmen, otomobilin konik hatları, yakıt tüketimini ve emisyonları azaltmak için aerodinamik verime özel önem verilerek çizilen CR-V’ye dinamik bir dokunuş sağlıyor.

Honda CR-V: İç Dizayn

Kokpitte, direksiyon simidinin arkasına yerleştirilen yeni dijital enstrümantasyon hemen fark ediliyor. İçte en yüksek kaliteyi sağlamak için uygun şekilde revize edildi. Kullanılan plastikler ve malzemeler iyi işçiliğe sahip, rahat ve iyi ayarlanabilen deri koltuklarla birlikte mükemmel uyumda. Her iki koltuk sırasındaki geniş diz mesafesi (+ 50 mm) ile gerçekten rahat hissettiriyor.

Bagaj kapasitesi, 7 koltukluda 150 litre ile beş koltukluda 560 litre, ancak tüm koltuklar katlandığında 1.600 litrenin üzerine çıkıyor. Ayrıca bagaj bölmesinin çift tabanı var.

Elektrikli Hans-Free kontrollü arka bagaj kapağı ayağınız ile dokunmadan bagajı açmanızı sağlıyor. Bağlantı bölgesinde, AppleCarPlay ve Android Auto sistemleriyle entegre sistem öne çıkıyor.

Motor Yelpazesi

2021 Model Yılı’na geçişle birlikte yeni nesil Honda CR-V SUV, tek bir motorla birlikte geliyor. Önden veya dört tekerlekten çekişle satın alınabilen, 184 hp sistem gücü sağlayabilen bir elektrik motoruyla birleştirilmiş 2.0 litrelik bir motor.

2.el Honda CR-V almak veya satmak istiyorsanız, piyasa fiyatını öğrenmek için tıklayın.

2. El Honda CR-V İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here