Ford Trucks, 262 bin 626′ ncı aracını Eskişehir Fabrikası’nda üretti.

Ford Otosan’ın ağır ticari markası olan Ford Trucks, ülkemiz içinde güzel başarıla imza atmakta. Yerli motor ve kamyon üretimleri için çalışmalara devam edilen Eskişehir Fabrikası’nda, 262 binden fazla araç üretildi. Şirket yeni başarılara imza atarak önemli açıklamalarda bulundu. Sizler için hazırladığımız içeriğin detaylarını birlikte inceleyelim.

Ford logo

Ford Trucks 262 bin 626’ncı Kamyonu Hattan İndirdi

Ford Trucks’ın 262 bin 626’ncı kamyonu hattan indirme töreninde, Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, bazı açıklamalar yaptı. Büyüyen Ford ailesi olarak fabrikanın kurulduğu ilk günden beri, Eskişehir’de ağır ticari araç endüstrisinde global bir oyuncuya dönüştüklerini ifade etti. Bu sayede Eskişehir halkına da teşekkür edilmiştir. Geleceğin ağır ticari araç sektörü için ön plana çıkmayı hedefleyen marka adına, gelişmiş teknolojiler büyük önem taşımakta.

Aynı zamanda fabrikanın Eskişehir için büyük bir istihdam olanağı yarattığını belirtmekte fayda var. Uzun yıllardır Eskişehir’de devam eden yatırımlarla birlikte fabrika güçlenmekte. Böylelikle Ford Trucks’ın globalde güçlü bir oyuncuya dönüşmesi büyük bir sevinçle karşılanıyor. Eskişehir’in plakasına ithafen 262626’ncı araç adına tören düzenlenmiştir. Düzenlenen bu törenle birlikte Eskişehir halkına tüm destekleri için teşekkür edilmiştir. Ayrıca fabrikanın sağladığı istihdama da dikkat çekilerek, fabrikanın önemi vurgulanmıştır.

Ford Trucks Ağır Ticari Araçlar

Bu dönem içerisinde önemli başarıla imza attığını vurgulayan şirket, gelecek adına da umutlu. Öyle ki, kalkınmaya ve istihdama yönelik katkılarıyla gelecekte daha da başarılı çalışmalar yapılacağının mesajı verilmiştir. Küresel tedarik sorunları nedeniyle geçtiğimiz yıl içerisinde Ford Trucks adına üretimde aksamalar yaşanmıştır. Ancak şu anda üretimdeki artan başarıyı ve yapılan teknolojik çalışmaları görmekteyiz.

Ford Otosan çalışmalarını sürdürerek ticari araç endüstrisi içinde kendine güçlü hedefler belirlemeye devam ediyor. Yerli motor ve kamyon imalatı adına bünyesindeki çalışmaları sürdüren şirket teknolojiye büyük önem veriyor. 1982 yılından itibaren; kamyon, motor ve güç aktarma organlarının üretim merkezi haline gelen Ford Otosan, Eskişehir halkının da desteğini alarak üretim dinamiğini güçlendiriyor.

Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca yorum kısmında da düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

2. El Ford Otosan Kamyon ve Kamyonet Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here