Fort Otosan Transit ve Custom Modelleri Yenilendi

0
4135

Ford Otosan’ın Gölcük fabrikasında üretilen ve tüm dünyaya ihraç edilen Transit ve Transit Custom modelleri yenilendi. Transit ve Transit Custom modelleri yeni Trail ve Active donanımları İngiltere de tanıtıldı.

Active ve Trail donanımlı Transit modelleri off road aracına benzemiş. Doğada zor koşullarda yol yapabilecek seviyeye getirilmiş. Macera tutkunları tarafından tercih edileceği bekleniliyor.

Active ve Trail Modelleri Kullanım Alanları Genişlemeye Başladı

Active ve Trail donanımlı Transit modelleriyle aracın kullanım alanları genişlemeye başladı. Hem işiniz de hem de hafta sonları ailenizle gideceğiniz doğa tatillerinde rahatlıkla kullanılabilecek.

İkinci El Karavan Alıp Farklı Bir Tatil Planı Yapmak!

Active ve Trail modelleri, doğada tatil yapmak isteyenler için karavana dönüştürülebiliyor. Özellikle koronavirüs salgınından dolayı kalabalık tatil alanlarından uzaklaşarak doğa ile iç içe tatil yapmak isteyen kullanıcılar tarafında tercih edilmesi bekleniliyor.

En yeni ikinci el ticari araç ilanlarına bakmadan geçmeyin!

Ford Ticari Araçlar Avrupa Genel Müdürü Hans Schep’in yaptığı açıklama şöyle, “Active ve Trail modelleri, Transit aralığının ne kadar çok yönlü ve yetenekli olabileceğini gösteren önemli araçlarımız. Özellikle işten sonra aracını ailesiyle kullanmak isteyen tüketiciler için tercih sebebi olacaklar.” dedi.

Active ve Trail Modellerin Özellikleri

  • Zorlu arazi koşullarına uyumlu hale getiren mekanik güncellemeler yapılmış.
  • Dış tasarımda en dikkat çeken yenilik ise ızgara tasarımı oldu. Mat siyah ızgaranın üzerine marka logosu yerine büyük “Ford” yazısı bulunuyor.
  • Dış tasarımda arazi görünümü artırmak için tampon, yan etek ve çamurluklara siyah plastik parçalar eklenmiş.
  • Dış tasarımda dikkat çeken diğer bir özellikte üzerinde Trail logosu bulunan 16 inç özel tasarım jantlar ve tavan rayları oldu.
  • Active ve Trail modelleri, 128, 168 ve 182 beygir güç olmak üzere üç farklı seçeneğine sahip. Modellerde 2.0 litrelik motor bulunuyor.

Active ve Trail modeller ilk etapta İngiltere pazarında satışa sunulacak. İlerleyen dönemlerde diğer pazarlara da açılıp açılmayacağı merak konusu.

Karavan Tatili Hayalini Gerçekleştirme Zamanı!

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el otomotiv ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here