Elektrikli Cadillac Celestiq Sahneye Çıktı

0
2087
Elektrikli Cadillac Celestiq, önden görünüm

Elektrikli Cadillac Celestiq ilk kez sahneye çıktı. Konsept lüks elektrikli otomobil üst düzey teknolojik özellikleri bünyesinde barındırıyor. Özellikle iç mekanıyla kullanıcılarına eşsiz bir deneyim vaat eden araç yeni bir trendin öncüsü olma peşinde. Aynı zamanda tamamen elektrikli olana lüks hız makinesi çevre dostu karakterini de gözler önüne seriyor. Yepyeni özelliklere sahip olan yeni Cadillac modelinin piyasaya 2024 yılında sürülmesi bekleniyor. Amerikan marka henüz tüm teknik detayları açıklamasa da birçok parçasını gösterdi. İçeride tüm konsolu kaplayan 55 inç boyutunda bir dev bir dokunmatik ekran yer alıyor. Bu ekranın en büyük özelliklerinden bir tanesi araç aktif haldeyken gizlilik moduna girmesi. Bu sayede sürücü ekranın tamamını görmediğinden aracı güvenle kullanıyor. Ancak ön yolcu istediği şekilde ekranı kullanmaya devam ediyor.

Teknolojik Donanımıyla Elektrikli Cadillac Celestiq 

Elektrikli Cadillac Celestiq, iç mekan

Üst düzey teknolojiye sahip olan lüks otomobilin bütün koltukları ultra konforlu. Tüm yolcular için kaptan koltukları bulunan araçta herkes için bir dokunmatik ekran da mevcut. Bunun için koltuk arkalarında ve orta tablette bile dokunmatik ekran yer alıyor. Üstelik Celestiq’in özellikleri bunlarla sınırlı değil. Akıllı cam tavanı ile güneş ışınlarının seviyesini bile ayarlamak mümkün. Böylece elektrikli otomobil üst düzey bir yolcu deneyimi yaşatmayı vaat ediyor.

Celestiq Otonom Sürüş Teknolojisine Sahip Olacak

Elektrikli Cadillac Celestiq, yandan görünüm

Elektrikli Cadillac modelin teknik detayları henüz net değil. Ancak Cleestiq için Ultium platformunda özel bir otonom sistem geliştiriliyor. Bir yıl içerisinde 500 tane üretilmesi planlanan Celestiq’in fiyatı ise ortalama 300 bin dolar olacak.

İkinci El Cadillac Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here