Cadillac Lyriq 4 Saat İçinde Tükendi

0
1374

Cadillac ilk elektrikli aracı olan 2023 model Cadillac Lyriq’i satışa çıkardı. Satışa çıkarır çıkarmaz 4 saat içinde ise araç tükendi.

Cadillac araçların tükenmesinin ardından resmi sitesinden aracı siparişlere kapattı. Ama yine de isteyen kişilerin ön sipariş verebileceğini belirtti.

2023 Cadillac Ön Sipariş Aşamasında

Cadillac’in sitesinde “2023 Lyriq siparişleri dolmuştur. Bugün ön siparişinizi verin ve ilk elden 2024 Lyriq elde edin” ibaresi yer alıyor.

Cadillac tarafından resmi olarak kaç aracın tükendiği ile ilgili bilgi verilmedi. Ancak şirket aracı satın almak isteyen kişilerin siparişlerin ne zaman başlayacağına dair bildirim almak için 225 bin kişinin kaydolduğunu bildirdi.

Cadillac Lyriq

Cadillac tarafından verilen bilgiye göre ön sipariş veren kişilerin bekleme listesine alınacağı belirtiliyor. Ayrıca Cadillac sözcüsü Mike Albano şunları söyledi. “Ön sipariş veren müşterilerimiz uygun olması halinde 2023 Model Lyriq’i elde edebilecekler. Ayrıca 2023 Model Lyriq’i ön sipariş edip de alamayanlar için ilk elden 2024 Lyriq’i elde edebilecekler.”

2023 Lyriq, RWD ve AWD modelleri için siparişleri açık durumda. Ayrıca Mike Albano şunları söyledi: “Elektrikli aracımız siparişe açar açmaz 4 saat içinde tükendi ve siparişlere kapattık.”

Mike Albano: “Cadillac’in ilk elektrikli otomobil satışa çıkar çıkmaz tarihi bir an oldu bizim için. Araç için müşteri talebimizi karşıladık ve satın alan müşterilerimiz için de beklentilerini aşmayı dört gözle bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Lyriq Hakkında Detaylar

Lyriq keskin köşeli dış tasarıma sahip. Parlak siyah yüzeylere ve kavisli bir ekran ile minimalist bir iç mekâna sahip. Orta boy SUV olan Lyriq 2023, 325 beygir gücünde ve arkadan çekişli.

Ayrıca 500 beygir gücünde dört tekerden çekişli olan modeli de mevcut.

2023 Cadillac Lyriq Fiyatı

Lyriq 2023 sipariş vermek için satın almak isteyenlerin bayilere 100 Dolarlık bir depozito ödemeleri gerekiyor. Ayrıca Cadillac bu yaz içerisinde 2023 Lyriq Debut Edition teslimatlarına başlamayı hedefliyorlar.

Lyriq RWD modellerinin teslimatları ise sonbaharda olacak. RWD modeli 62.990 Dolardan ön siparişe açık.

Lyriq AWD modellerinin teslimatları ise önümüzdeki yıl içerisinde planlanıyor. AWD modelinin fiyatı ise 64.990 Dolar.

2. El Elektrikli Araçlara Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here