Hyundai Stargazer Tanıtıldı!

0
1344
Hyundai Stargazer

Hyundai Stargazer minivan model olarak karşımıza çıkıyor. Güney Koreli otomobil devi Hyundai, yeni minivan modelini tanıttı. Model, hem tasarımı, hem geniş iç hacmi, hem de fiyatı bakımından dikkatleri üzerine çekiyor. Şimdi Hyundai Stargazer’in detaylarına bir göz atalım.

Hyundai Stargazer Tasarımı

Hyundai Stargazer dış tasarımÖncelikle modelin dış tasarımını inceleyelim.

Stargazer 4460 mm uzunluğa, 1780 mm genişliğe ve 1690 mm yüksekliğe sahiptir.

Aracın ön kısmında iki parçalı far detayı dikkat çekiyor. Ayrıca farlar ızgaraya gömülü şekilde karşımıza çıkıyor. Hem ön kısımda hem arka kısımda kullanılan ince LED aydınlatma araca modern bir hava katıyor.

Hyundai Stargazer iç tasarımStargazer’in iç tasarımına baktığımız zaman oldukça ferah bir alan ile karşılaşıyoruz. Araçta 4.2 inçlik bir dijital gösterge paneli ve 8 inçlik bir dokunmatik ekran bulunuyor. Ayrıca modelde bölgesel olarak ısıtma ve soğutma yapabilen dijital klima da yer alıyor. Yeni minivan modelde üç sıra koltuk düzeni bulunuyor. Böylece aracın içinin ne kadar geniş olduğunu anlayabiliyoruz. İkinci sıra koltuklarda bardak tutucuya sahip masalar yer alıyor. Aynı zamanda yine ikinci sıradaki yolcular düşünülmüş ve onlar için iki tane USB şarj girişi de bulunmaktadır. Ayrıca şoför kısmı için de kablosuz şarj pedi yer alıyor. Stargazer’de üçüncü sıra koltuklar açıkken bagaj hacmi 200 litredir. Fakat araçta üçüncü sıra koltuklar katlandığı zaman 585 litrelik bir bagaj hacmi karşımıza çıkıyor.

Stargazer Teknik Özellikler

Stargazer, 115 beygir güç ve  145 Nm tork üreten bir motora sahip. Ayrıca 1.5 litrelik benzinli motordur. Tercihe bağlı olarak 6 vitesli düz şanzıman ya da otomatik CVT olarak sunuluyor. Ek olarak başlangıç seviyesinde 15 inç, üst donanımlarda 16 inç jant bulunuyor.

Hyundai Stargazer Stargazer Fiyatı

Hyundai, Stargazer’in fiyatını 17.100 dolar ile 20.500 dolar arasında değişeceğini açıkladı. Modelin Türkiye’ye ise gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Sıfır km Hyundai Modelleri ve Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here