EC Terranova Expedition Camper

Oregon merkezli keşif seyahat araçları üreticisi olan EarthCruiser, EC Terranova Expedition Camper’ı duyurdu. Bu şirket sizin pikapınızı bir karavana dönüştürüyor. Pikap 2020+ Ford F-350, Chevy Silverado 3500 veya Ram 3500 yurt içi şasi seçenekleriyle sunulur. Camper 4×4 dört mevsim kabin üstü keşif karavanı, kamyonetinizi evinizden uzaktayken karavana dönüştürür. Her sabah farklı bir yerde gün doğumu seyredebilirsiniz.

EC Terranova, dış mekan meraklılarının performanstan, konfordan veya yaşanabilirlikten ödün vermeden karaya çıkma tutkularını yaşamalarına olanak tanır.

Daha Hızlı, Daha Performanslı Camper

EarthCruiser’e göre dönüştürme, şehirde veya en engebeli arazide kolaylıkla hareket edebilecek şekilde tasarlanmıştır. Ek olarak, geleneksel kampçılara kıyasla daha küçük ev ve daha hafif ağırlığı sayesinde EC Terranova Expedition Camper, otoyolda daha iyi hızlanma ve performans sağlar. Tekne, römork veya oyuncak nakliyeciyi de kolayca çekebilir.

EC Terranova Expedition Camper

EC Terranova Expedition Camper, cam elyafı ve yüksek yoğunluklu plastik malzemeler kullanılarak yapılmıştır. EarthCruiser’ın tescilli kinetik montaj sistemi ve EXD ve EXP modellerinde bulunan köpük yalıtımlı yükseltme çatısı kullanılarak araç şasisine monte edilir.

Köpük dolgulu kompozit yapı ve çok katmanlı perde, dört mevsim boyunca ısıyı içeride veya dışarıda tutarak elementlere karşı “benzersiz koruma” sağlar. Üç katmanlı perdede, 360 derecelik panoramik görüş sağlayan ve böcek, içeriyi göstermeyen perdeleri ve şeffaf vinil koruyucu katmanlar içeren 8 pencere bulunur. İlginç bir şekilde, çatı kilitlere veya mandallara gerek kalmadan yükseltilebilir veya alçaltılabilir.

EC Terranova Expedition Camper

İçeride, EC Terranova, dört konuğu ağırlayacak şekilde, kabin tavanının üzerindeki yatağa sahip genişletilmiş yaşam alanları sunuyor. Kabinde tavana entegre bir fan sistemi, DC klima (isteğe bağlı), deri minderli yemek masası koltukları ve entegre saklama yeri var. Paslanmaz çelik lavabolu tek parça tezgah, indüksiyonlu ocak ve Isotherm paslanmaz çelik buzdolabı ve derin dondurucu (12V/4,24 cu ft) mevcuttur.

Hepsi bu kadar değil, çünkü yolcular aynı zamanda tatlı su deposu, arıtılmış su içme musluğu ve sıcak/soğuk karıştırıcılı mutfak musluğu, duş ve lavabolu banyo ve dışarıda değilken görüş alanından uzak girintili kaset tuvalet içeren bir tatlı su pompası olacak. Ayrıca su sisteminden de yararlanılabiliyor.

Şu anda tasarım ve mühendislik aşamasında olan kabin üstü kampçı dönüşümünün 2021 başlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor ve şu anda rezervasyonlar mevcut.

Fotoğraf Galerisi

İkinci El Karavan Fiyatları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here