Tony Stark, Marvel Sinematik Evreni’nde bir Audi R8, tek seferlik bir Acura NSX roadster ve son zamanlarda Avengers: Endgame’de bir Audi E-Tron GT kullandı. Ancak bu birisinin Iron Man temalı ikonik bir araç yaratmasını engellemedi. Yine de Tony Stark’ı Mazda MX-5 Miata RF’nin direksiyonunda bulamayacaksınız.

Bu Mazda’nın görüntüleri yakın zamanda Reddit’te paylaşıldı ve bir müzayede evinde görüntüleri çekildi. Bir şirketin neden bu kadar şüpheli görünüşe sahip bir Mazda’yı müzayedeye çıkarmaya çalıştığı hakkında hiçbir fikrimiz yok. Fakat 2020’de gerçekleşen tüm beklenmedik olayları göz önünde bulundurarak şaşırdığımızı söyleyemeyiz.

Iron Man Teması Araca Doğru Bir Şekilde İşlenmiş Mi?

Bahsetmeye değer ilk şey, Iron Man kostümünden ilham alan altın ve kırmızı renklerinde bir boya kullanarak İron Man temasının işlenmeye çalışıldığı karmaşık bir kaplama olduğudur. Bu, sürücü tarafındaki arka lambayı yakınlaştırırsanız sargının etrafında soyulmaya başladığı hemen belirgindir. Ayrıca kötü malzemelere, ucuz işçiliğe veya her ikisinin bir karışımına dönüştüğünü de fark edeceksiniz.

Iron Man kostümü

Bununla birlikte, kaplamalara bakıldığında, bu nispeten iyi yapılmış gibi görünüyor ve kapı kollarına kadar uzanıyor ve tekerleklerde de kaplama yapılmamış. Dış logoları, kapı kolları, yan aynaları ve anteni Iron Man’den esinlenilmiş altın rengine sahip. Ancak arabaya eski sahibi tarafından, sekiz kollu jantlar Koyu Gümüş ile boyanmış. Bu yüzden araçta bir renk kombinasyonu uyumsuzluğu var.

Iron Man temalı Mazda Miata

Ön camdaki bir çıkartmada model yılına atıfta bulunarak 2018 yazıyor ve tekerleklerin bitişi Grand Touring’e baktığımızın bir göstergesi olabilir. Diğer tüm MX-5’ler gibi A.B.D.’de satışta olan motor bölmesi, yeterli çıkış oranlarına sahip 2.0 litrelik SkyActiv-G’yi gizler. Bu konfigürasyondaki 184 beygir gücündeki geri çekilebilir fastback ayrıca öndeki bir şok kulesi desteği, Bilstein amortisörleri ve virajlarda eğlence dolu bir sürü için sınırlı kaymalı diferansiyel ile işlenir.

Müzayede evi arabayı gerçekten satmak isterse, arabayı tekrar çıkardıklarında tüm bu sorunları düzeltip aracı yeniden yapma girişiminin çok daha yüksek olacağını düşünüyoruz.

Aracın üzerindeki ön ve arka Mazda ve MX-5 rozetleri de aynı şekilde altın rengine boyandığı için biraz şüpheli görünüm ortaya çıkıyor. Tüm bu problemler çözüldüğünde eğer Iron Man fanatiği iseniz, belki de bu hayalinizdeki yolculuk olabilir.

İkinci El Mazda Fiyatları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here