Renault’tan Yeni Camper Modeli: Hippie Caviar Motel

0
1487
Hippie Cavar renault

Renault’tan Yeni Camper Modeli: Hippie Caviar Motel Geliyor!

Renault ilk önce 2020 yılının sonuna doğru yeni nesil modeli Kangoo’yu tanıtıma çıkardı. Tanıtımın ardından şirket öncelikle, Hippie Caviar Motel ismindeki yeni karavan modeli aracını duyurdu. Sizler için hazırladığımız içeriğimizi birlikte detaylıca inceleyelim.

İşte Renault Hippie Caviar Motel Hakkında Detaylar

İlk olarak Hippie Caviar Motel, Renault Kangoo’nun üzerine inşa edilen bir camper olarak bizlerin karşısına çıkmakta. Motel tamamen elektrikli bir motora sahip. Ayrıca 120 beygir güç üretebilmekte. Aynı zamanda 45kWh saatlik bataryaya sahip olan bu araç, 285  km menzil de sunabilmekte. Öyle ki, Renault tarafından iddia edilenlere göre 30 dakikalık şarjla 170 km bir menzile sahip olabilmektedir.

Motel boyutları itibariyle Hotel’e göre çok daha küçük bir yaşam alanı sunmakta. Araçta katlanabilir yatağa dönüşebilen koltuklara ve bir masaya yer verilmekte. Bunun dışında ise çeşitli saklama gözleriyle panoramik bir cam tavan konsepti kullanıcılara sunulmakta. Şirketten gelen bir bilgiye göre; hem Motel hem de Hotel araçların seri üretime sokup sokmayacağı henüz belli değil. Ancak son dönemler içerisinde karavan modellerinin popülaritesinin oldukça arttığını düşünürsek şirketten yakın zaman içerisinde bu yönde bir adım gelecektir diye düşünüyoruz.

Çevresindeki dengeye ve huzura saygı duyan araç olarak tanıtılan bu model, sessizce ilerler. Daha da sürdürülebilir bir araç tasarımına sahip. Isıtma sisteminin enerji verimliliği oldukça yüksektir bu sayede aracın sürüş menzili üzerindeki etkisi azdır. Ayrıca ekstrem sporlar için farklı türde ekipmanları depolamak amaçlı aracın içerisinde ve dışında farklı depolama alanları da bulunmakta. Konforu artıran inovasyonlar sayesinde koltuklar, direksiyon, kabin sıcaklığı hepsi geliştirilmiştir.

Renault’un yeni ayrıcalıklı modeli, ekstrem sporlardan esinlenilerek tasarlanan ve böylece yeni görünümüyle göz dolduran bir araç haline geldi. Ayrıca cesur tasarımıyla benzersiz bir yol deneyimi sunmayı hedeflemekte olduğunu da biliyoruz. Bunun yanında tamamen cam tavanıyla en ince detayına kadar düşünülen doğa seyahatleri için geliştirilen üst düzey bir araç olduğunu ifade etmeliyiz. Yeni Renault Kangoo Van L2 modelinden alınan yan sürgülü kapısı kendi kategorisinde bulunan en geniş kapı tasarımı olduğunu da belirtelim.

Bu konu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Yorum kısmında fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Arabam Kaç Para

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here