Mercedes CLA Ailesini Makyajlıyor

0
1698
mercedes cla

Mercedes, CLA Ailesini Makyajlama Operasyonuna Başladı.

Hali hazırda Mercedes-Benz, küçük sınıfta bulunan otomobil ailesinin makyaj operasyonlarıyla oldukça meşgul gözükmekte. A serisi, B serisi, GLA ve GLB modelleri birçok ortamda görülüyor. CLA ve CLA Shooting Brake versiyonunun makyajlı hallerinin AMG görselleştirme paketiyle test edildiği haberleri de gelmeye başladı. Sizler için hazırladığımız içeri gelin birlikte inceleyelim.

İşte Makyajlanan Mercedes CLA Ailesi Hakkında Detaylar

Her iki CLA’da AMG donanım paketiyle test edilmekte. Araçların ön kısımlarında, farların grafiklerinin değiştirildiğini düşünüyoruz. Buda yeni tamponun makyajla birlikte sunulacağını doğruluyor. Fakat radyatör ızgarasının tasarımı konusunda büyük bir değişiklik yapılacağını düşünmekteyiz. Arka kısmında ise LED lambalarının tasarımını görmekteyiz. Kaputun altında ise mevcut modele göre fazla değişiklikler olmadığı düşünülmekte. Mercedes CLA ailesi, 7 ileri çift kavrama bir şanzımanla sunulmakta. Ayrıca şanzımana 2.0 hacminde sıralı dört silindirli motor eşlik etmekte. CLA 35 ve CLA 45 AMG modelleri de önemli teknik güncelleştirmeler almadan makyaj operasyonundan geçecekler. Makyajlanan CLA ailesini bu yılın sonunda göreceğimizi düşünüyoruz.

Makyaj genellikle otomobilin iç ve dış tasarımıyla ilgili bir çalışma olarak bilinmekte. CLA ailesinin makyajlanma işlemi de yalnızca tasarım kısmıyla sınırlı tutulacaktır. Mercedes-Benz sevilen CLA serisini en son 2019 yılında tanıttı. Üzerinden birkaç yıl geçtikten sonra şirket otomobili makyajlayarak tekrar tanıtım yapmayı planlamakta. Aynı zamanda A serisi ve B serisinin 2025 yılı itibariyle üretimi sonlanacaktır. CLA serisinin üretimi ise diğerlerinin aksine devam edecek. Giriş seviyesi Mercedes-Benz olarak yerini alacak.

Teknik özelliklerinde yapılan bilgilendirmeye göre önceki nesille benzer güç ünitelerinin kullanılacağını bilmekteyiz. Daha önceleri verilen bilgilerde aracın dört tekerlekten çekişli 4MATIC versiyonunun da olacağı söylenmiştir. İç mekan içerisinde geliştirilmekte olan bir Multimedya ekranı ve en yeni MBUX işletim sisteminin de yer alacağı konuşulmakta. Makyajlama operasyonuyla birlikte CLA ailesinde yapılan değişiklikle beraber bu yılın sonunda piyasaya çıkmasını beklemekteyiz. Böylelikle Mercedes, meraklılarına makyajlanacak olan CLA ailesinin güncel haberini vermiş olalım.

Bu konu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda yorum kısmında düşüncelerinizi de belirtebilirsiniz.

TRİNK SAT

Arabam Kaç Para

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here