Daytona Kazanan Bir Chevrolet Corvette C7.R Satışta

0
1590

Bu 2014 model Daytona kazanan Corvette C7.R, şasi #003 olarak bilinen Rolex 24 Saat Daytona ve 12 Saat Sebring ödüllerini kazandı. Ayrıca aynı araç Le Mans’ta yarıştı ve tam olarak 950.000 dolara sizin olabilir.

Daytona Kazanan Corvette C7.R

Geçtiğimiz hafta menajerinin ayrılmasının ardından, Corvette Racing’in birçok istismarını ele aldık, bu nedenle arabalarından herhangi birinin önemli bir yarışı kazanması şaşırtıcı olmamalı. Ama yine de harika arabalar.

Bu, Chevrolet Corvette C7.R programının kullanım ömrü boyunca beş yıllık süre boyunca üretilen yedi arabadan biridir. Dahası, C7.R, bu yıl ortadan motorlu C8.R ile değiştirilen, üst düzey yarışlarda rekabet eden son önden motor tasarımlı Corvette. Bu nedenle, C7.R dünya çapında artan sayıda etkinliğe uygun olacak ve “önemli yedek parça paketi” ile birlikte gelecek.

Kaputun altında, gücünü 6 ileri sıralı bir şanzımanla arka tekerleklere aktaran 574 hp 5.5 litrelik bir V8 motoru var. Chevrolet Corvette C7.R, Corvette Racing’in geleneksel fabrika çıktısı olan sarı ve siyah yarış arabası görünümünde tamamlandı. Araç önemli olması durumunda siyah bir iç mekan tasarımına sahip.

Aracın #003 numaralı şasisi Pratt & Miller tarafından tasarlanarak yapıldı ve bu ‘Vette’i satın alan kişi, Dan Binks Racing Servings ile çalışma fırsatına sahip olacak. Başka hiçbir Corvette, C7.R kadar teknik ve aerodinamik olarak gelişmiş olmamıştır ve başka hiçbir otomobil GTLM ve GTAM’de şasi # 003 kadar başarılı olamamıştır. Dank Binks, bir zamanlar Corvette’nin fabrika ekibinin takım kaptanıydı ve kısa süre önce, tarihi yarış dünyasında çalışan müşteriye ait takım arabalarının bakımını üstlenmek üzere ayrıldı.

Daytona Kazanan Corvette C7.R

Daytona Kazanan Corvette C7.R, yarış geçmişinin tamamını belgeleyen Fantasy Junction aracılığıyla satılıyor. Doğru araba olduğundan şüpheniz olmasın

2014:

Daytona 24 Saat, 10. (DNF)
Sebring 12 Saat, 8
Long Beach, 1.
Laguna Seca, 1st
Lemans 24 saat, 5.
6 Hours of the Glen, 1st
United SportsCar Championship Mosport, 1st
United SportsCar Championship Indianapolis, 4th
United SportsCar Championship Road America, 6th
United SportsCar Championship Virginia, 7th
United SportsCar Championship Austin, 9th
Petit Le Mans, 7th

2015:

ROLEX 24 AT DAYTONA , 1ST
SEBRING 12 SAAT, 1ST
Laguna Seca, 7
Lemans 24 saat, DNS
Glen, 4 6 saat
yol Atlanta, 4
Birleşik SportsCar Şampiyonası Virginia, 6
Birleşik SportsCar Şampiyonası Austin, 6
Petit Le Mans, 5

2.El Chevrolet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here