Citroen C5 Aircross 2021: Modern ve Dinamik SUV 

0
1551
Citroen C5 Aircross 2021

Citroen C5 Aircross 2021 modern iç yaşam alanı, yeni konfor donanımları ve dinamik tasarımıyla ön plana çıkıyor. Oval hatlara sahip olan Citroen C5 Aircross arkaya doğru süzülen yumuşak çizgileriyle oldukça şık görünüyor. İki parçalı ön farların ortasından uzanan geniş ön ızgara ve Citroen logosu otomobilin ön yüzünün dinamik görünmesini sağlıyor. 

Modern ve Keyifli Bir İç Yaşam Alanı 

Sade ve ergonomik iç yaşam alanıyla ferah bir yolculuk deneyimi yaşatan Citroen C5 Aircross 2021 yeni nesil donanımları ve konfor ekipmanlarıyla rahat ve konforlu bir iç yaşam alanı sunuyor.  Arka bağımsız koltukları üç yolcunun rahat bir şekilde seyahat etmesini sağlıyor. Üç farklı çocuk koltuğunun bağlanabildiği arka yolcu kısmı geniş ailelerin beğenisini topluyor.

Citroen C5 Aircross 2021

Dijital kokpit ekranı ve yatay şekilde konumlandırılmış multimedya ekranı kaliteli grafikleri ve sade temalarıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Entegre çalışan dijital ekranlar üzerinden otomobilin konfor ekipmanlarının kontrolü sağlanıyor. Dijital gösterge ekranı ayarlanabilir parlaklığı ve renk yoğunluğuyla özellikle gece sürüşlerinde sürücünün gözünün yorulmasının önüne geçerek güvenli bir sürüş yaşatıyor. Farklı sürüş modlarına göre grafikleri değişen bu dijital ekranlar kişiselleştirilebilir temaları ve animasyonlarıyla keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Otomobilin sportif direksiyonu üzerinde bulunan kumandalar sayesinde sürücü elini direksiyondan kaldırmadan otomobilin multimedya sistemini ve dijital gösterge sistemini kontrol edebiliyor. Direksiyon arkasına konumlandırılmış vites kulakçıkları sürücünün otomobili manuel kullanmak istediği zamanlarda keyifli bir sürüş deneyimlemesini sağlıyor.

Gelişmiş Sürüş Teknolojileri 

Aktif şerit takip asistanı ve kör nokta uyarı sistemi sürücünün şerit değiştirmeden önce arka şeritten gelen bir araç varsa uyarıyor ve güvenli bir şekilde şerit değiştirmesini sağlıyor. Aktif şerit takip sistemi otomobilin kendi şeridini ihlal ettiği durumlarda sesli uyarı vererek otomobilin kendi şeridine geçmesini sağlıyor.

Gelişmiş park asistanı sayesinde Citroen C5 Aircross 2021 kendisini otomatik bir şekilde park edebiliyor. Özellikle dar alanlarda ve sıkışık park yerlerinde sürücüye yardımcı olan bu sistem 360 derece kamera üzerinden kontrol edilebiliyor.

Otonom sürüş özelliği öndeki taşıtların hareketlerini ve mesafelerini algılayarak otomobilin otomatik fren yapmasını ve durmasını sağlıyor. Şehir içi yoğun trafikte sürücünün dalgınlığı sonucu oluşabilecek kazaları önleyen otonom sürüş sistemi rahat ve güvenli bir yolculuk deneyimi yaşatıyor.

Farklı zemin ve hava koşulları için geliştirilen beş farklı sürüş modu otomobilin her türlü hava durumunda ve kötü yol şartlarında yola güçlü bir şekilde tutunmasını sağlıyor.  Otomobilin yol tutuşunu arttıran bu sistemler özellikle arazi koşullarında otomobilin performansından ödün vermeden güçlü bir şekilde ilerlemesini sağlıyor.

Yenilikçi ve sportif tasarımıyla dikkat çeken Citroen C5 Aircross 2021 teknolojik ve modern iç yaşam alanıyla rahat ve konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. Otomobilin gelişmiş sürüş asistan sistemleri ve güvenlik donanımları güvenli bir sürüş sağlıyor.

Citroen C5 Aircross 2021 Motor Seçenekleri

Farklı ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilen üç farklı motor seçeneği verimliliği ve ekonomik bir sürüş deneyimini ön planda tutuyor. Yeni nesil bu üç motor sunmuş oldukları performans ile sürücülerin keyifli bir sürüş deneyimlemesini sağlıyor.

1.5 BlueHDI

1,5 litre BlueHDI dizel motor 130 hp güç ve 300 nm tork üretiyor. 10,5 saniyede 100 kilometre hıza çıkan otomobil maksimum 189 kilometre hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımlarda 4,4 litre ve şehir dışı kullanımlarda 3,8 litre yakıt tüketen Citroen C5 Aircross 1,5 BlueHDI karma kullanımda ortalama 4 litre yakıt tüketiyor. Düşük yakıt tüketim değerleriyle ön plana çıkan bu motor ekonomik bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

1.6 Puretech

1,6 litre Puretech benzinli motor 180 hp güç ve 250 nm tork üretiyor. C5 ailesinin yüksek performanslı bu modeli 0-100 hızlanmasını 8,2 saniyede tamamlarken maksimum 216 kilometre hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 7 litre ve şehir dışı kullanımda 4,9 litre yakıt tüketen model ortalama tüketimde 5,7 litre yakıt tüketiyor. Sportif sürüş dinamikleri ve diğer modellere göre yüksek performansıyla ön plana çıkan Citroen C5 Aircross 1,6 Puretech konforlu ve keyifli bir sürüş tecrübesi yaşatıyor.

1.2 Puretech

1,2 litre Puretech benzinli motor 130 hp güç ve 230 nm tork üretiyor. 0-100 hızlanmasını 10,3 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 193 kilometre hıza çıkabiliyor. 

Citroen C5 Aircross 2021 Fiyatları

Sıfır Km Citroen C5 Aircross 2021 406.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

C5 Aircross İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here