2022 Citroen C5 Aircross Yeni Tasarımıyla Türkiye’de!

0
3893
2022 Citroen C5 Aircross Yeni Tasarımıyla Türkiye'de!

2022 Citroen C5 Aircross yeni tasarımıyla Türkiye pazarına giriş yaptı. Artık yeni makyajıyla daha dinamik olan model ilk olarak 2018’de ortaya çıkmıştı. O zamandan günümüze kadar 325 binden fazla satılan SUV modeli öne çıkaran birden fazla özelliği var. Geniş iç mekanı, üst düzey konforu ve modülerliği bunlardan yalnızca birkaçı. Artık bu sevilen model Türkiye’de de satışta.

Yenilenen Dış Tasarımıyla 2022 Citroen C5 Aircross

2022 Citroen C5 Aircross, yandan görünüm, mavi renk

Farları tamamen yenilenen SUV modelin yeni farkları artık tek parçadan oluşuyor. Bununla birlikte C sınıf SUV modelin logosu da özel bir aydınlatmaya sahip. Bu dokunuş Fransız otomobil üreticisinin imzası niteliğinde demek mümkün. Ek olarak, aracın arka kısmında da yenilenen bir far tasarımı yer alıyor. Ayrıca aracın dinamik görünümünün de keskin geçişlerle vurgulandığını söylemek gerek.

2022 Citroen C5 Aircross Teknik Özellikler

2022 Citroen C5 Aircross, arkadan görünüm, mavi renk

EAT adı verilen verimli otomatik şanzıman sistemine sahip olan SUV modelde iki farklı motor seçeneği mevcut. İlk versiyonu olan 1.5 litrelik BlueHDi motor tam 130 beygir gücünde. Ayrıca 1.6 litrelik PureTech motor da tam 180 beygir gücünde. Aynı zamanda gelişmiş sürücü destek sistemleri ile çalışan yeni modelde uyarlanabilir hız sabitleme özelliği yer alıyor. Ayrıca şerit takip sistemi ve 2. seviye otonom sürüş özelliği de her zaman sürücülerin yanında. Bunlarla birlikte 20’ye yakın gelişmiş sürücü destek sistemini de bünyesinde barındıran SUV model, tam bir teknolojik araç.

İç Mekan

2022 Citroen C5 Aircross, iç mekan

Citroen C5 Aircross’un iç mekanına baktığımızda ise 12,3 inçlik dokunmatik bir gösterge ekranı görmek mümkün. Ayrıca 10 inç boyutundaki dijital bilgi-eğlence sistemi ekranı ile de araçtaki tüm işlevleri özelleştirmek oldukça kolay. Ayrıca artık daha da modern olan iç mekanda  yeni nesil Citroen Advanced Comfort koltuklar var. Bu sayede Fransız üretici kullanıcılarına üst düzey bir deneyim vaat ediyor. Son olarak 3 farklı donanımı olan Citroen C5 Aircross’un fiyatı ise lansmana özel olarak 869.000 TL.

İkinci El Citroen C5 Aircross  Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here