Yeni Citroen C5 Aircross SUV tüm ahengi ile karşınızda. Geniş ve konforlu iç mekânı ile ailenizin vazgeçilmez bir üyesi olmaya gelen yeni Citroen C5 Aircross; dinamik ve kaslı duruşuyla da güven vadediyor. Gökkuşağını andıran renk katalogları, birçok farklı sürücü profiline hitap edebilen donanım seçenekleri ve sahip olduğu opsiyonel eklentileri ile de kişiselleştirebilir olan Yeni Citroen C5 Aircross; özgünlüğün yeni tanımı olabilecek kadar iddialı.

yeni citroen c5 aircross suv tasarım

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Dış Tasarım

Dışarıdan bakıldığında bir PSA Grup imzasını rahatlıkla fark edebileceğimiz Yeni Citroen C5 Aircross SUV; tıpkı serisinin önceki araçları gibi, karizmatik ve dinamik duruşuyla yolları süslemeye devam ediyor. Genelde güzel görünmek için bazı özelliklerden feragat edilmesi gerekir. Ancak Yeni Citroen C5 Aircross tüm bu genellemeleri yıkarak geliyor. Termoplastik polüretan adında özel bir maddeden hazırlanan Citroen Airbump sistemi; otomobile estetik bir dokunuş yapmakla yetinmeyip özellikle şehir içi trafiğinde karşılaşabileceğimiz küçük çaplı darbelere karşı büyük bir koruma sağlıyor.

Citroen’e tasarım ödülleri kazandıran bu ikonik Airbump’ın dışında, Yeni Citroen C5 Aircross SUV; C şeklindeki krom cam çerçevelerinin getirdiği çekicilik, 3 boyutlu arka farların getirdiği fütüristtik izlenim ve krom detaylara sahip iki egzozu ile gelen sert bir ifade ile tüm gözleri üzerine çekiyor.

Yeni Citroen C5 Aircross SUV İç Mekân

Dışarıdan adeta yırtıcı bir dişi kaplan gibi görünen Citroen C5 Aircross SUV, konu iç mekâna geldiğinde sürücüsü maksimum konforu alabilsin diye büyük bir eforla çabalıyor. Tüm modellerde 12,3 inçlik bir dijital gösterge paneli ve bundan ayrı bir sekiz inçlik bilgi-eğlence ekranı bulunan Yeni Citroen C5 Aircross SUV; geniş ve konforlu kabini, ince işçilik ve oldukça kaliteli malzemeler ile döşenmiş yatay tasarımlı ön konsolu ile hem fonksiyonelliği hem de şıklığı elden bırakmamış.

Ancak dikkat etmeniz gerek çok önemli bir nokta var. Citroen Advanced Comfort teknolojisinin getirdiği rahatlık, oldukça sessiz bir kabin ile birleşince meydana gelen o huzurlu ortamda uyuklamamaya dikkat etmelisiniz. Neyse ki; Android Auto ve Apple CarPlay destekleri sunan bilgi eğlence sistemi ve Citroen’in benzersiz ses sistemleri sayesinde algılarınızı açık tutacak müzikler dinleyebilirsiniz.

Gün Senden Işık Alsa Da Bir Renge Bürünse!

Gökkuşağını aratmayan bir renk kataloğuna sahip olan Citroen C5 Aircross SUV; sahip olduğu kişiselleştirilebilir renk seçenekleri sayesinde, en yoğun otoparkta bile aracınızı park ettiğiniz yeri kaybetmenize fırsat tanımıyor. 7 farklı gövde rengi, 3 farklı renk paketi ve siyah tavan seçeneğiyle birçok farklı varyanta sahip olan bu otomobil; Airbump bölgesinin, ön tamponun ya da tavan barlarının bile renklerini sizlerin oluşturmasına olanak sağlıyor. Üstelik bunlar yalnızca dış tasarım için olan renk seçenekleri. Sizleri Citroen’in renkli dünyasının içerisine aldığımızda kendi zevkinize uygun farklı ambiyans seçeneklerini de keşfedeceksiniz.

Teknoloji Harikası

Şık bir görüntü, güzel bir renk ve konforlu bir iç mekân… Birçok otomobil tutkununu sadece bunlarla bile kapmayı başaran Citroen; kendi ilkeleri doğrultusunda her zaman en kusursuzu yakalamaya çalışma misyonundan bu model de vazgeçmemiş. Tüm bu estetiğin ve üst düzey konforu, yüksek teknolojilerle donatan Citroen, sağladığı bu teknolojilerle güvenli bir sürüş de vadediyor. Sahip olduğu genişletilmiş trafik işaretleri ve aktif hız levhası tanıma sistemi sayesinde, sollamanın serbest olup olmadığından tutun da hız sınırının kaç olduğuna kadar tespit edip sizleri bilgilendirir. Akıllı park sistemi sayesinde birçok sürücünün korkulu rüyası olan iki araç arasına park ve dikey parklarda büyük rahatlık sağlayan Citroen C5 Aircross; yokuş iniş destekli grip kontrol sistemine, yorgunluk uyarı sistemine, anahtarsız giriş ve anahtarsız çalıştırma teknolojisine, yokuş kalkış desteğine, virajlardaki ekstra aydınlatmalara ve kendiliğinden dur kalk yapabilen hız sabitleme sistemleri gibi birçok son teknoloji sistemlerle donatılmış.

Citroen C5 Aircross SUV Motor ve Şanzıman Seçenekleri

Citroen C5 Aircross dizel ve benzinli motorlarını 6 ya da 8 ileri tam otomatik şanzımanlarıyla kombine ederek yüksek verimliliği, premium performans ile birleştiriyor.

  • 6 PureTech 180 S&S EAT8
  • 5 BlueHDi 130 S&S EAT8
  • 5 BlueHDi 130 S&S EAT6

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here