2022 BMW 320i Yenilenen Tasarımıyla Artık Türkiye’de

1
3410
BMW 320İ SEDAN

Yenilenen BMW 320i Türkiye’de!

BMW tasarımının imza niteliği taşıyan BMW ızgaraları, yenilenen BMW 320i’de en modern haliyle yer almakta. Üstelik çift krom çıtalarla yeniden yorumlanan BMW böbrek ızgaraları otomobilin rüzgar direncini daha iyileştiren bir konumda tasarlanmıştır. İnceltilmiş tasarımı bulunan ön far grubu, önceki tasarımlardan farklı olarak ters L formundaki gündüz aydınlatmalarıyla farklılaşan BMW 320i’nin ön tamponunda büyük hava girişi yer almakta. Yenilenen BMW 320i özelliklerini sizler için derledik.

BMW 320i Türkiye’de: İşte Özellikleri

İlk olarak yenilenen tasarımda BMW 3 Serisi’nin arka tasarımı M Sport tasarımıyla birlikte genişlemekte olan arka çamurluk yapısı ve yeniden tasarlanan dikey formülüyle otomobilin görünüşünü tamamlıyor. BMW 320i’nin iç mekanı modernize ederek daha sade hale getirilmiştir. BMW’de kavisli ekran 12.3 inç boyutunda bilgi ekranı da bulunmakta. Ayrıca 14.9 inç boyutunda kontrol ekranıyla D Premium segmentinde sunulmakta olan en büyük ekrandır. Alt konsol üzerinde yer alan geleneksel vites kolu ise yerini minimalist tasarımı güçlendiren yeni vites seçeneklerine bırakıyor.

BMW 320i’de standart olarak sunulmuş olan camlar yer almaktadır. Uzun yolculuklarda kabin içi sessiz bir sürüş konforu vadediyor. Ayrıca BMW Operating System 8 farklı yazılımıyla desteklenen BMW iDrive teknolojisi yenilenmiştir. BMW Intelligent Personel Assistant, gelişmiş teknolojisiyle sürücü ve otomobil arasındaki bağı teknoloji vasıtasıyla güçlendiriyor.

Son olarak güçlü yönleriyle ortaya çıkan 1.6 litrelik, 4 silindirli, turbo beslemeli motor, 170 beygirle 250 Nm tork üretiyor. 8 ileri tam otomatik şanzımanla kombine edilmekte olan ünite, gücünü arka tekerleklere aktarıyor. Böylelikle yenilenen 320i Sedan’ı 0’dan 100 km/s hıza sadece 8.1 saniyede ulaşmaktadır. Yenilenen modeldeki yenilik sadece tasarım kısmıyla sınırlı kalmamakta. BMW içerisinde kavisli ekran, adaptif LED farlar ve şerit değiştirme asistanı bulunmakta. Şerit takip sistemi, çapraz trafik uyarısı ve şehir içi fren asistanı yer almaktadır.

Tüm bunlara ek olarak otomatik park fonksiyonu içeren Park Asistanı ve HİFİ Ses sistemi vardır. 320i Sedan, hem şehir içi hem de şehirlerarası seyahatler için üst düzey konfor ve performansı bir arada sunmakta. Böylece 1.6 litre hacminde turbo beslemeli motorla ve M Sport Tasarım paketiyle satın alınabilmektedir.

TRİNK SAT

ARABAM GARAJ

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here