Bir Milyon Daha! | Volvo’dan Çarpıcı Reklam Filmi!

2
2521

3 Noktalı Emniyet Kemeri ile 1 Milyondan Fazla Hayat!

Şüphesiz Volvo denildiğinde akıllara ilk gelen kelimelerden biri, marka tarafından geliştirilen ve yıllardır üstünde durulan; Güvenlik. Marka yıllardan beri süre gelen ”güvenli sürüş” mottosundan hiç ayrılmadı. Gerek araç içinde gerekse araç dışında geliştirdiği güvenlik sistemleriyle insan hayatına verdiği değeri kanıtladı. Volvo imzalı reklam filmleri ise her zaman çarpıcı olmuştur. Bir Milyon Daha! (A Million More!) adlı son reklam filminde Volvo, yıllar önce geliştirdiği ve bugün her araçta kullanılan ”üç noktalı emniyet kemeri” teknolojisini işliyor.

Bir milyon daha!

Bugüne Kadar Bir Milyondan Fazla Hayat, Bir Milyon Daha!

3 noktalı emniyet kemeri teknolojisini ilk kez açıklamasının ardından dönemin otoriteleri  ve medya tarafından ağır eleştiriler alan Volvo, o dönem alınan bazı eleştirileri, emniyet kemeri sayesinde hayatta kalan insanların okuduğu bir reklam filmine dönüştürmüş. Dönemin eleştirileri arasında inanılması güç cümleler görmek mümkün. ”Emniyet kemeri bir insan hakları ihlalidir.”, ”Araç içerisinde sıkışmaktansa, dışarıya fırlamak daha iyidir.”, ”Emniyet kemeri takmak berbat bir fikir.”, ”Kim bunu takmak ister ki?” yapılan eleştirilerden sadece birkaçı.

Yaşam Kemeri 

Reklam filminde konuk olan kazazedeler, emniyet kemeri sayesinde kendilerinin, ailelerinin ve arkadaşlarının kurtulduğu kazalardan bahsediyorlar. Çoğu ölüm ile sonuçlanacak derecede ciddi olan kazalarda onları kurtaran en önemli araç 3 noktalı emniyet kemeriydi. Geliştirdiği emniyet kemeri ile bugüne kadar bir milyondan fazla kişinin hayatta kalmasını sağlayan Volvo, gelecekte geliştereceği teknolojiler ile ”bir milyon daha” diyor.

volvo kemer

Volvo Güvenlikten Vazgeçmeyecek!

Reklam filminin sonunda marka tarafından verilen mesajlar ise son derece dikkat çekici. 2020 itibariyle tüm otomobillerine hız limiti getirdiğini belirten Volvo, araç güvenliğinde bir sonraki adım olarak; sarhoş ve dikkat dağınıklığı ile yapılan sürüşleri tespit etmek amacıyla kameralar sunacağını belirtiyor. Geliştirdiği güvenlik teknolojileri ile insan hayatına verdiği önemi her daim vurgulayan marka, güvenlik konusunda önder olmaya devam edeceğini kanıtlar nitelikte bir cümle ile bitiriyor;

”Çünkü bazen başkalarının inanmadığına inanmak zorundasın.”

Plug-in Hibrit Volvo Otomobil Modelleri

İkinci el Volvo ilanları

Volvo Fiyat Teklifi Al

2 YORUMLAR

  1. Volvo nasıl isim yapacağını iyi bilen bir marka, herkes bir şeyden bahsederken volvoya söz geldiğinde sağlam deniyor ve bitiyor. Ötesi yok

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here