Peugeot Yeni Modellerini ”Peugeot Show” ile Tanıtıyor!

Fransız otomotiv üreticisi Peugeot, yeni modellerini Ekim ayı boyunca gerçekleştireceği       ” Peugeot Show ” ile tanıtıyor. Yenilikçi çözümler sunan marka, hem sanal hem de canlı ortamda gerçekleştirdiği etkinliklerle Peugeot takipçilerine ve sevenlerine ulaşmayı hedefliyor.

Amiral Gemileri Bu Şovda!

Peugeot Show kapsamında, markaya ait amiral gemileri olarak tabir edilen modellerin görkemli bir 3D fuar organizasyonu ile tanıtımı yapılacak. Bu kapsamda, stant ziyaretinden sipariş aşamasına kadar gerçekleşen tüm iletişimler dijital yoldan gerçekleşmiş olacak.

Çok Yönlü Bir Dijital İletişim

Peugeot müşterilerinin aradığı her şeyi bulabilmesi için dizayn edilmiş dijital organizasyonda; araç satın almadan, finansal ve eski araç desteğine kadar her hizmet online olarak sunuluyor. Peugeot geliştirdiği bu dijital organizasyonla beraber hem mevcut müşterilerine hem de potansiyel müşterilerine ”sınırsız” hizmet sunmayı hedefliyor.

Fuar organizasyonu iki bölümden oluşuyor. 14-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan dijital etkinlik, özel olarak hazırlanmış bir internet sitesi aracılığıyla kullanıcılara ulaşıyor. Sanal fuar ortamında markaya ait modellerin 3D olarak incelenmesi böylece mümkün oluyor. Sanal fuar sadece bilgisayar aracılığıyla değil, tablet ve akıllı telefon ile de 3D dijital tur imkanı sunuyor.

peugeot show

Peugeot Show ‘da Birçok Farklı Model Var!

Fuarda Peugeot takipçilerinin beğenisine sunulacak modeller ise şöyle; Peugeot 508 Sport Engineered ile Neo Performans, Peugeot 208 ve Peugeot SUV 2008’in elektrikli versiyonları, yeni Peugeot SUV 3008 ve Peugeot 508’in hibrit versiyonları.

15-25 Ekim tarihleri arasında, yeni Peugeot SUV 3008 ve SUV 5008 de dahil olmak üzere tüm yeni modeller stantta, canlı bir fuar şeklinde sergilenecek. Peugeot’un ürün uzmanları, canlı sunumlar yapacak ve satıcılar, müşterilerin satın alma sürecini uzaktan, dijital olarak sonuçlandıracak. Canlı Peugeot Show, 15-25 Ekim’de 09.00 -19.00 saatleri arasında kesintisiz gerçekleşecek. 16 Ekim ve 23 Ekim’de saat 21.00’e kadar iki gece seansı açık olacak.

peugeot show

Peugeot Show ‘a Nereden Ulaşabilirim?

Sanal Peugeot standına ve canlı showrooma salon.peugeot.fr adresi üzerinden ulaşabiliyor.

İkinci el Peugeot ilanları

Peugeot 508 Pazarı Sallamaya Devam Ediyor!

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here