Android Auto 13 Yeniliklerle Geliyor!

0
1157
Android Automotive 13 yeniliklerle geliyor

Android Auto 13 yeniliklerle geliyor. Halihazırda dağıtımı başlayan yeni programın dağıtımı başladı. Yeni nesil araç içi bilgi platformu olan bu program verimlilik odaklı çalışıyor. Böylece her daim sürücünün yanında olmaya odaklı çalışıyor. Aynı zamanda da oldukça kolay bir sürüş deneyim yaşatmak için uğraşıyor. Üstelik gizlilik paneli desteği olan Ultra Wide Band ile de kişisel verileri korumaya özen gösteriyor. Google uzun bir süredir araçlar için eğlence sistemlerini farklı ara yüzlerle deneyimleme olanağı sağlıyordu. Şimdilerde ise yeni program ile dahili işletim sistemi özelliğini yaygın hale getirmek istiyor.

Android Auto 13 Hangi Özelliklere Sahip?

Android Automotive 13 Yeniliklerle Geliyor

Öncelikle anlaşma içerisinde olduğu üreticiler ile doğrudan ekranlara entegre ettiği bir işletim sistemi sunuyor. Böylece kablolu ya da kablosuz olarak herhangi bir Android cihazı bağlamaya gerek kalmıyor. Araçların donanımı zaten bilgi ekranını akıcı şekilde özel hizmet olarak vaat ediyor. Ayrıca kamera sisteminde de yeniliklere sahip. Artık üçüncü uygulamalar kamera erişimi sağladığında araçta akıcılık  hiç bozulmayacak. Hiçbir kesinti olmadan ana paneli kameralar da takip etme imkanına sahip olacaklar.

Kişisel Veriler için Gizlilik Paneli

Android Automotive 13 Yeniliklerle Geliyor

Android Auto 12 sürümünde yer alan gizlilik paneli de artık daha iyi durumda. Bu kasamda Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıları da iyileşti. Böylece Ultra Wide Band uyumlu aksesuarlar da daha kolay oluyor. Genel anlamda gizliliğe önem veren program gizlilik sensörlerinin iyi çalışmasına önem veriyor. Ayrıca sürücünün dikkatini dağıtacak video vb. içerikleri otomatik olarak seçip devre dışı bırakıyor. 

Sıfır KM Araba Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here