Android Auto Hatası Ortaya Çıktı!

0
959
Android Auto Hatası Ortaya Çıktı!

Android Auto hatası keşfedildi. Bazı kullanıcılar, Google‘ın yayınladığı Android Auto 8.6’da sorun yaşadılar. Yeni güncellemede sesli komut özelliğinde sorunlar ortaya çıktı. Google 2023’e girmeden önce otomotivler için güncelleme yayınlandı. Ancak işler yolunda gitmedi. Kullanıcılardan bazıları güncellemeden sonra araçlar için en gerekli özellikte sorun yaşadılar.

Android Auto Hatası: Güncelleme Eksik Geldi

Android Auto Hatası Ortaya Çıktı!

Aslında Google, Android Auto 8.6’da uzun süredir beklenen bir yeniliği getirdi. Karanlık tema özelliği ile Android 13 uyumluluğu için bazı özellikleri değiştirdi. Hatta yeni sürümde Material You tasarım diline yer verdi. Android Auto’ya Başlangıç, Görüntü ve Bağlantı menüleri geldi. Böylece teknoloji devi uygulamanın işlevselliğini artırdı. Ek olarak harita uygulamasında tam ekran deneyimi de sunmaya başladı. 

Sesli Komut Hatası İçin Tespit Yapıldı

Android Auto Hatası Ortaya Çıktı!

Android Auto hatası sebebiyle sesli komut çalışmıyor. Yeni sürümdeki sesli asistana “Hey Google” denildiğinde siyah ekran çıkıyor. Sorunun giderilmesi için kullanıcıların şimdilik güncellemeler iptal ediliyor. Ayrıca otomatik güncelleme özelliğini de devre dışı bırakmak önemli. 9to5Google ekibi, Android Auto’nun yeni sürümün için çalışmaya devam ediyor. Sorun tespiti yapan ekip, metin okuma özelliğini kullanırken sorun olduğunu fark etti. Sorunun yakın zamanda ortadan kalması bekleniyor.

Sıfır KM Otomobil Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here