2022 BMW 2 Serisi Active Tourer; özellikler, fiyat, çıkış tarihi… BMW 2 Serisi Active Tourer MPV’nin yeni bir versiyonu, görsel olarak eski arabadan çok uzak değil. Ancak derinin altında görünmeyen bir devrim görüyor. Tüm ayrıntılar için okumaya devam edin.

  • 2022 BMW 2 Serisi Active Tourer ortaya çıktı
  • Beş kişilik MPV’nin ikinci nesli
  • Devrimden çok evrim tasarlayın
  • Daha büyük böbrek ızgaraları ve standart LED farlar
  • En yeni BMW bilgi-eğlence sistemi tanıtıldı
  • Giden arabadan daha fazla yolcu alanı
  • Elektrikli motorlar için tasarlanmış yeni destek
  • Lansmanda dört motor seçeneği

Bu tamamen yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, eski arabaya oldukça benziyor olsa bile. Mercedes B-Serisi’ne bir alternatif olarak hizmet eden bu MPV’nin temelinde büyük değişiklikler var.

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer Tasarımı

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer yepyeni bir görünüm, benzersiz bir kabin, daha fazla alan ve daha sportif sürüş dinamikleri getiriyor. Bu nedenle, yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, eski arabaya kıyasla tasarımda tam olarak bir devrim değil. Tanıdık bir kutu silüeti ve kısa çıkıntıları koruyor, tabi aracın şuan ki tasarımı oldukça iyiyse neden tamir etsin?

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer; Özellikler, Fiyat

Şu anda BMW’de olduğu gibi, daha geniş bir ‘böbrek’ ızgarası setinin yanı sıra tüm seride standart olarak LED olan daha keskin farlara sahip.

Daha ince LED arka lambalar da takılmıştır ve BMW egzoz borularının gösterişte görünmeyecek ve saklanmayacak şekilde tasarlandığını vurgulamaya heveslidir. Burada herhangi bir süs taklidi yapılmamaktadır. 2 Serisi Active Tourer’ın hangi özelliklerini seçtiğinize bağlı olarak, 17 ila 19 inç arasında değişen alaşım jant seçeneklerine de sahipsiniz.

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer İç Mekanı ve Bilgi-Eğlence Sistemi

Muhtemelen bir BMW 2 Serisi Active Tourer’a bir aile arabası olarak bakıyorsunuz, bu nedenle yolcular için eski arabadan görünüşte daha geniş olduğunu duymak isteyeceksiniz.

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer; Özellikler, Fiyat

Dizel modeller için bagaj hacmi 470 litredir. Ancak benzinli otomobillerde açıklanamayan bir nedenden dolayı bu 415 litreye düşer. Artık bilgi-eğlence sisteminde bulunan birçok fonksiyonla birlikte, son Active Tourer’dan daha az fiziksel kontrol var.

Bununla birlikte, bu da güncellenmiş bir sistem ve hem Android Auto hem de Apple CarPlay desteğiyle 10.7 inçlik bir ekranda görüntüleniyor. 10,25 inçlik bir dijital sürücü ekranına da sahip olacaksınız.

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer; Özellikler, Fiyat

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer Motorları

BMW 2 Serisi Active Tourer’ın bu yeni versiyonu, hem elektrikli motorları hem de normal içten yanmalı motoru barındırabilir. Ayrıca bu motor kurulumları barındıracak şekilde tasarlanmış yeni temeller üzerine oturmaktadır. Lansmanda, üç benzinli ve bir dizel olmak üzere dört motor arasından seçim yapabilirsiniz.

İlki, her ikisi de hafif hibrit teknolojisi kullanan 220i ile üç silindirli bir motor kullanan 218i ve 220i’den ve dört silindirli 223i’den oluşuyor. Tek dizel olarak 218d’niz var.

2 Serisi Active Tourer bir spor otomobil olarak tasarlanmasa da yine de BMW’den geliyormuş gibi hissetmesi gerekiyor. Lansmanda dört güç aktarma organı sunulacak; BMW 218i Serisi Active Tourer (137 beygir gücü ve 170 lb-ft tork), BMW 220i AT (170 beygir gücü ve 206 lb-ft, BMW 223i AT (218 beygir gücü ve 265 lb-ft tork) ve BMW 218d AT ( 150 beygir gücü ve 256 lb-ft tork). Benzinle çalışan tüm araçlarda 48 volt hafif hibrit sistemler bulunurken dizelde yoktur. Ve tüm motorlar yeni yedi vitesli çift kavrama ile eşleştirilmiştir.

Ayrıca bir plug-in hibrit model olacak bir BMW 230e Active Tourer (fotoğraflarda görülen mavi model) olacak. BMW 230e xDrive Active Tourer için maksimum güç 240 kW/326 hp’dir (110 kW/150 hp’ye kadar yanmalı motor ve 130 kW/177 hp’ye kadar elektrik motorunun kombinasyonu ile geliştirilmiştir). BMW ayrıca 180 kW/245 hp’lik 225e xDrive Active Tourer’ı da sunacak (100 kW/136 hp’ye kadar yanmalı motor ve 80 kW/109 hp’ye kadar elektrik motorunun kombinasyonu ile geliştirildi). Her iki melezin de 2AT’nin ilk lansmanından birkaç ay sonra piyasaya sürüleceği söyleniyor.

BMW 2 Serisi Active Tourer’da Öne Çıkanlar

Bir römorkunuz varsa ve biraz hafif nakliye yapmanız gerekiyorsa, 2 Serisi Active Tourer maksimum 1.500 kg yük taşıyabilir. Hibrit modeller ise yalnızca 1.400 kg (3.086 lbs) yük taşıyabilir.

Tamamen yeni BMW 2 Serisi Active Tourer müşteriler arasında büyük bir hit olacak. Mevcut 2AT müşterileri, araçlarını pratiklikleri, sürüş konforu, iç mekan alanı ve şaşırtıcı derecede iyi sürüş dinamikleri nedeniyle severler. Bu yeni model onlara daha fazla stil, ürün yelpazesinde tamamen benzersiz olan çok daha iyileştirilmiş bir iç mekan sunar. Ayrıca BMW’nin sunduğu en son ve en büyük teknolojiyi sunuyor.

İkinci El BMW 2 Serisi İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here