M3’ten M5 CS’ye BMW M’nin yeni MotoGP güvenlik otomobili ailesiyle tanışın. BMW‘nin M Bölümü, 1999 yılından beri MotoGP’nin resmi güvenlik aracı sağlayıcısıdır. BMW 2021 sezonu için üç yeni sürüş otomobili ve bir bisiklet hazırladılar. Sportif yeni kıyafetler ve acil durum ışıkları, BMW Motorrad’ın ilk M modeli olan M 1000 RR ile birleştirilen 2021 M3 Sedan, M4 Coupe ve M5 CS’dir.

BMW M’nin Yeni MotoGP Güvenlik Otomobili Ailesi

2021 M3 Sedan, M4 Coupe ve M5 CS, ilk çıkışlarını 28 Mart’ta Katar’daki sezon açılışında kutlayacaklar. Filo, M8 Competition Coupe ve M8 Competition Gran Coupe güvenlik araçları, BMW X5 M medikal otomobil ve başka bir M 1000 RR güvenlik bisikletinin filoya katılacağı 18 Nisan’da planlanan Portekiz Grand Prix’sine kadar tamamlanmayacak.

BMW M'nin Yeni MotoGP Güvenlik Otomobili Ailesiyle Tanışın

BMW M CEO’su Markus Flasch, “Üç yeni güvenlik arabamız var, onları MotoGP’de görünmeye ideal hale getiren olağanüstü performans ve sürüş dinamikleri sunan üretim modellerine dayanıyor.” dedi. Ayrıca CEO Markus Flasch, “Onlara güvenlik bisikleti olarak yeni BMW M 1000 RR eşlik edecek. İki tekerlekli ilk BMW M modeli motor sporlarında geliştirildi ve yarış pistindeki en titiz gereksinimleri dahi karşılayacak. Katar’da yapılacak sezon açılışını dört gözle bekliyoruz ve yeni filomuzu iş başında görüyoruz.” açıklamalarını yaptı.

BMW M'nin Yeni MotoGP Güvenlik Otomobili Ailesiyle Tanışın

Bu araçlar diğer üretim versiyonları ile karşılaştırıldığında üç güvenlik otomobili yanıp sönen ön lambalara ve ışık çubuklarına sahiptir. Ayrıca özel versiyonları, motor sporları için hızlı açılan kaput mandallarına ve acil durum güç kapatmalarına sahiptir. M3 Competition Sedan güvenlik otomobili Frozen Grey Dark Metallic ve M4 Competition Coupe Sao Paulo Sarısı ile boyanarak renkleri tamamlandı. Her iki modelde de modifiye edilmiş egzoz sistemleri var. Modellerin arka koltuklar, artık bir roll bar olan ve bunun yerine dört noktalı koşum takımları bulunan iki kapılı modelden çıkarıldı.

BMW M'nin Yeni MotoGP Güvenlik Otomobili Ailesi

M5 CS güvenlik otomobili Dondurulmuş Derin Yeşil Metalik bir boyaya sahiptir. M5 CS’in yarış versiyonu olan motosiklet Superbike Dünya Şampiyonasında görünecektir ve resmi BMW M renklerine sahiptir.

BMW M'nin Yeni MotoGP Güvenlik Otomobili Ailesi İle Tanışın

İkinci El BMW İlanları

Sıfır Km BMW Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here