2021 yılında çıkması beklenen elektrikli araçları sizin için derledik. Elektrikli arabalar geleceğimizdir ve her yıl otomobil üreticileri serilerine daha fazla EV ekliyor. Ford, Bollinger ve BMW gibi bazı yeni isimlerle birlikte mevcut üretici EV’ler dahil her şey üretilecek. Henüz üretimin net olmadığı ancak 2021 yılında çıkacak olan konseptten üretime başlanmasına kadar her elektrikli aracın bir listesini derledik.

2021 Yılında Çıkması Beklenen Elektrikli Araçlar

Bollinger B1

Michigan merkezli bir girişimden 2021’de müşterilere ulaşmaya başlaması beklenen B1 SUV de dahil olmak üzere, kullanışlı bir çift yüksek kaliteli araç üretilecek. Halihazırda üst düzey bir SUV veya kamyona ekstra maliyetli seçenekler sunar. Hem SUV hem de kamyonun 614 beygir gücü, 905.68 Nm tork ve 4,5 saniyede 0 ile 96 km/s hıza çıkacağı iddia ediliyor. Bollinger B1’in 120.0 kWh pil takımının ~322 km menzile sahip olduğu söyleniyor. Diğer özellikler arasında 5000 kg’lık yük kapasitesi ve yerden yüksekliği 38,10 cm’dir.

Bollinger B2

Bollinger B2 pikap, katlanabilir ve çıkarılabilir gövde panellerine, Jeep Gladyatör stiline, artı kilitleme diferansiyellerine, ön ve arkadaki sallanma çubuklarının bağlantısını kesmeye ve off-road adını almak için 50,8 cm’e kadar yerden yüksekliğe sahiptir. B2, hem ön hem de arka bagaj kapıları, dişli aksları, hidropnömatik süspansiyon ve bagaj kapağı kapalıyken 4.9 metrelik kereste parçalarını taşıma kabiliyetine sahip olacak. B2, 125.000 $ ‘a mal olacak ve Bollinger şu anda beklenen 2021 satış tarihi için mevduat alıyor.

2021 Yılında Çıkması Beklenen Elektrikli Araçlar II

Byton M-Byte Konsept

Byton’ın M-Byte ve K-Byte konseptleri, bir crossover ve bir sedan, ilk olarak geçtiğimiz Ocak ayında CES teknoloji fuarında görüldü. Bunlar, Çin’deki girişimden 2016’dan beri elektrikli araç akınına uğraması beklenenin öncüsüdür. Avrupa ülkeleri önce onları satın alacak, ancak M-Byte’ın 45.000 $ ‘dan başlamasını bekliyoruz. ABD 272 bg’lik arkadan çekişli modelin 72.0 kWh’lik bir bataryasının yanı sıra daha büyük, 95.0 kWh paketli iki versiyonu vardır. Dört tekerlekten çekişli versiyon 408 hp güç üretir. Byton, daha küçük pil paketi ile 360.5 km menzil sağlayabilir ve daha büyük 95 kWh pil paketi ile 460 km menzil sağlar.

2021 Yılında Çıkması Beklenen Elektrikli Araçlar II

Ford F-150 Elektrikli Kamyon

Ford, en çok satan geçmişinden ve Rivian ile yakın zamandaki ortaklığından yola çıkarak, merkezi müşteri tabanını yabancılaştırmaktan kaçınmak için tamamen elektrikli bir pikap yapmayı ve aynı zamanda bir pikap sahibi olmakla ilgilenen yeni müşteriler çekerken, bunun karbon ayak izi olmadan yapılmasını sağladı. Ford F-150 elektrikli kamyonetinin 2021’de satışa sunulması bekleniyor ve Tesla, General Motors, Bollinger ve diğerleri elektrikli kamyonlarını çıkardıklarında, onu savaşın tam ortasına koyuyor. Ayrıntılı özellikler için henüz çok erken, ancak Ford Temmuz ayında vagonlara yüklenen F-150 pikapları ile etkileyici bir gösteri yaptı. Kaçınılmaz Tesla Cybertruck ile Ford F-150 elektrikli kamyon karşılaştırmalarına hazır olun.

2021 Yılında Çıkması Beklenen Elektrikli Araçlar II

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here