2021 yılında çıkması beklenen elektrikli araçlar listesini sizin için derledik. Elektrikli arabalar geleceğimizdir ve her yıl otomobil üreticileri serilerine daha fazla EV ekliyor. Mercedes-Benz ve Nissan gibi bazı yeni isimlerle birlikte mevcut üretici EV’ler dahil her şey üretilecek. Henüz üretimin net olmadığı ancak 2021 yılında çıkacak olan konseptten üretime başlanmasına kadar her elektrikli aracın bir listesini derledik.

2021 Yılında Çıkması Beklenen Elektrikli Araçlar

Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz’in tamamen yeni EV serisi, EQ ailesinin bir parçası olacak. En küçük elektrikli kompakt SUV’leri olan Mercedes-Benz EQA, 2020’nin ilk aylarında test edildi. Mercedes-Benz, menzil veya diğer güç aktarma organları ayrıntıları konusunda oldukça sıkı olmasına rağmen, EQA’yı 2021’in sonlarında satışta görmeyi bekliyor.

Mercedes-Benz EQA: 2021 Yılında Çıkması Beklenen Elektrikli Araçlar

Mercedes-Benz EQC

Mercedes’in ilk elektrikli aracı olan Mercedes-Benz EQC400 4Matic, tahmini 322 km menzile sahip kompakt bir crossover. Lüks aracın fiyatı 68.895 $’dan başlıyor ve 2021’in başlarında galerilere ulaşması planlanıyor. Dört tekerlekten çekiş ve iddia edilen 4,9 saniyede sıfırdan 96.5 km / saate kadar süre sunan iki elektrik motoruyla birlikte geliyor.

2021 Yılında Çıkması Beklenen Elektrikli Araçlar: Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz EQS

S-sınıfı amiral gemisi sedan, Mercedes-Benz’in serisinde özel bir yere sahip ve yaklaşan EQS elektrikli aracın adındaki “S”, onun da büyük bir misyona sahip olacağını gösteriyor. EQ, bu yeni modeli Mercedes’in elektrikli alt markasının bir parçası olarak belirledi. Casus fotoğraflar, tam bir sedan, tam bir hatchback değil, tam bir crossover değil, daha çok bir karışıklık olan garip bir vücut şekline sahip olacağını gösteriyor. Daimler başkanı, EQS EV’nin 700 km’nin üzerinde bir WLTP menziline sahip olacağını, ancak 2021’in sonlarında gelmesi gerektiğini söyledi.

Mercedes-Benz EQS

Nissan Ariya

Nissan Ariya, Nissan’ın tamamen elektrikli ikinci aracıdır ve Nissan’ın Leaf ile yarattığı platformun üzerine inşa edilmiştir. Nissan, bu elektrikli crossover’ın en güçlü versiyonunun 389 hp’ye sahip olduğunu, en uzun menzilli modelin ise 483 km’yi bir şarjla gitmeyi vaat ettiğini söyledi. Nissan’ın yeni yarı otonom sürüş sistemi ProPilot 2.0 ve çift ön / arka motor sürücü yapılandırmasına sahip olacak. Ariya ilk olarak Japonya’ya varacak, ancak ABD bunu 2021’de 40.000 $ ‘lık bir başlangıç fiyatı ile görecek.

2021 Yılında Çıkması Beklenen Elektrikli Araçlar: Nissan Ariya

Pininfarina Battista

Pininfarina Battista, Rimac’ın karbon şasisini ve yine Rimac C_Two’da bulunan ve 12 saniyeden daha kısa sürede 300 km / saat hıza ulaşan EV güç aktarım mekanizmasını kullanan 1873 beygir gücünde bir EV kupasıdır. En yüksek hızı, iddia edilen 350 km / saat kapasitesi ile daha da hızlıdır. Bu bir EV hiper arabası ve geçen yıl ilk yüksek hızlı testini İtalya’daki Nardo test pistinde dokuz prototipinden biriyle tamamladı. 2 milyon doların üzerinde bir fiyat etiketi bekleniyor. Teslimatların 2021’de başlayacağı söyleniyor.

2021 Yılında Çıkması Beklenen Elektrikli Araçlar: Pininfarina Battista

İkinci El Otomobil İlanları

İkinci El Elektrikli Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here