2021 yılında çıkması beklenen elektrikli araçları sizin için derledik. Elektrikli arabalar geleceğimizdir ve her yıl otomobil üreticileri serilerine daha fazla EV ekliyor. Audi, Aspark ve BMW gibi bazı yeni isimlerle birlikte mevcut üretici EV’ler dahil her şey üretilecek. Henüz üretimin net olmadığı ancak 2021 yılında çıkacak olan konseptten üretime başlanmasına kadar her elektrikli aracın bir listesini derledik.

2021 Yılında Çıkması Beklenen Elektrikli Araçlar

Aspark Owl

Aspark Owl hiper otomobili, Japon elektrikli araç üreticisinin bir dizi yüksek maliyetli hiper otomobil üreteceğine söz verdiği ilk araçtır. Owl, dört elektrik motorundan 1984 beygir gücü üretiyor. İddialara göre benzersiz bir tork vektörleme sistemi ve Aspark’ın 280 mil sürüş menzili vaat eden 64.0 kWh lityum iyon pil paketi içeriyor. Owl’ın iddia ettiği en yüksek hız 400 km/saattir ve toplamda araç 3,2 milyon dolara mal olacak. Üretim dünya çapında 50 adetle sınırlı olacak ve teslimatlar 2020 ortalarında başlayacak.

2021 Yılında Çıkması Beklenen Elektrikli Araçlar

Audi E-Tron GT

E-tron GT’yi, konsept otomobil formunda göründüğü Avengers: Endgame’den tanıyabilirsiniz. Audi, bu spor sedanın üretim versiyonunun burada gördüğünüz çekici konsepte benzeyeceğini söylüyor. Kasım 2020’de kamufle edilmiş bir RS versiyonunu görüldü. Mekanik olarak, temellerini ve güç aktarım mekanizmasını Porsche Taycan ile paylaşacak. Audi e-tron GT, 590 beygir gücü ve overboost modunda 637 hp’ye kadar güç sunacak. Audi, tek bir şarjla 400 km kapasitesine sahip olduğunu iddia ediyor ve 2021’de 150 kW hızlı şarj özelliğini destekleyecek.

2021 Yılında Çıkması Beklenen Elektrikli Araçlar

Audi Q4 E-Tron

Adından da tahmin edebileceğiniz gibi, Q4 e-tron, boyut olarak Audi’nin Q3 ve Q5 geçitlerinin arasına girecek. Ancak, yalnızca tamamen elektrikli bir e-tron konfigürasyonunda geleceği için her ikisinden de farklı olacaktır. Volkswagen Grubu’nun yaklaşan EV modellerinin çoğu gibi, şirketin MEB platformunu kullanacak. Burada resmedilen Q4 e-tron konsepti, üretim otomobilin 2021’de satışa çıktığında nasıl görüneceğine yakından bir bakış sunuyor.

BMW İ4

BMW’nin ilk “i” otomobilleri, i3 ve i8, bir açıklama yapmak için vahşi, fütüristik tasarımlara güvendi. Elektrikli alt markadaki bir sonraki model, 4 serisi Gran Coupe dört kapılı hatchback’e benzer olması amaçlandığından çok daha geleneksel bir tasarıma sahip olacak. BMW, i4’ün 523 hp ve 80.0 kWh pil paketine sahip olacağını ve 2021’de üretime başlayacağını duyurdu.

İkinci El Otomobil İlanları

Arabanı Trink Sat

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here