2022 Tesla Cybertruck İlginç Kamyona Genel Bakış

2022 Tesla Cybertruck Genel Bakış

2022 Tesla Cybertruck, görünenin aksine en çok satan tüm kamyonetlere meydan okuyacak yeteneklere sahip. Çizilmeye ve çukurlara dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmış keskin kenarlı bir dış cepheye sahip olan Tesla‘nın tamamen elektrikli kamyonu gerçekten sağlam. Mevcut dört tekerlekten çekiş ile birlikte, Cybertruck 6350 kilogram’a kadar çekebilir ve tahmini 805 km’den fazla sürüş menziline sahiptir. Bu menzil derecesi sadece en pahalı model için geçerlidir, diğer modeller bundan daha düşük menzile sahiptir. Elbette, resmi olarak ne zaman satışa çıkacağı da dahil olmak üzere Cybertruck hakkında bilinmeyen çok şey var. Şu anda, ilk versiyonlar 2021’in sonlarında üretime girecek gibi görünüyor.

2022’deki Yenilikler Neler?

Tesla, serisini Amerika’daki en popüler gövde stillerinden biri olan kamyoneti içerecek şekilde genişletiyor. Hem bir elektrikli araç hem de bir pikap için ciddi derecede etkileyici istatistiklere sahip olan Cybertruck, kamyonların ne kadar çok sattığı göz önüne alındığında şirkete potansiyel olarak güçlü bir alıcı kesim sağlıyor.

2022 Tesla Cybertruck, İlginç Kamyona Genel Bakış

Cybertruck, her birinin sahip olduğu elektrik motorlarının sayısına bağlı olan üç farklı konfigürasyonda satışa sunulacak. Dört tekerlekten çekiş, tek motorlu versiyon dışında hepsinde standart olsa da, her ilave motor daha hızlı hızlanma, daha uzun menzil aralığı ve daha fazla çekme kapasitesi anlamına gelir.

2022 Tesla Cybertruck; Motor, Şanzıman ve Performans

Cybertruck, sadece bir değil, iki değil, üç elektrik motoruyla satışa sunulabilmektedir. Tek motorlu kamyonda arkadan çekiş varken, iki ve üç motorlu modellerde dört tekerlekten çekiş vardır. Tesla, 6,5 saniyede sıfırdan 100 km / saate çıkacağını ve saatte 177 km hızla yükseleceğini iddia ediyor. Çift motorlu Cybertruck’ın sadece 4,5 saniyede 100 km / saate ulaşacağı ve saatte 193 km hıza sahip olacağı bildiriliyor. Gerçek performans arayanlar, Tesla’nın 210 km / saat maksimum hız ile 2,9 saniyede Sıfırdan 100 km / saate çıkacağını söylediği üç motorlu modeli takdir edecekler. Tüm Cybertruck’lar, anında kaldırılabilen veya alçaltılabilen ve 16 inçe kadar yerden yükseklik sağlayan ayarlanabilir bir havalı süspansiyona sahiptir. Buna 35 derecelik yaklaşma ve 28 derecelik ayrılma açıları eklendiğinde Tesla pikabı müthiş bir arazi aracı olduğunu kanıtlayabilir.

2022 Tesla Cybertruck, İlginç Kamyona Genel Bakış

Menzil, Şarj ve Pil Ömrü

Tesla, elektrikli pikabına güç verecek pillerin boyutunu açıklamadı. Bununla birlikte, her modelde 250 kW’lık bir şarj kablosu olacaktır.  Elbette, Tesla’nın geniş Supercharger ağına da erişebilecek. Sürüş menzili motor sayısına göre değişir, ancak Tesla tek şarj ile, tek motorun 400 km’den fazla menziline sahip olduğunu, çift motorların 483 km’den fazla menzile sahip olduğunu ve en üst düzey tri-motor kurulumunun 805 km’den fazla olması gerektiğini iddia ediyor.

İç Mekan, Konfor ve Kargo

Birçok standart özellik ve seçenek açıklanmamış olsa da, ilk görüntülerde yalnızca bir büyük dokunmatik ekranın hakim olduğu döşeme benzeri bir gösterge panelinde gösteriliyor. Dört köşeli direksiyon simidi bir tür aydınlatılmış ekrana sahip gibi görünüyor, ancak hiçbir şey doğrulanmadı. Cybertruck ayrıca altı kişiye kadar oturabilecek 1.95 metrelik kargo yatağı ve 2.83 metreküp hacim sunuyor. Aynı zamanda, dört tekerlekli ve motosikletleri yüklemek için bir rampa görevi gören şık bir sürgülü bagaj kapağına sahiptir.

2022 Tesla Cybertruck

Bilgi-Eğlence ve Bağlantı

İç mekanın çoğunda olduğu gibi, Cybertruck’un bilgi-eğlence sistemiyle ilgili belirli ayrıntılar büyük ölçüde bir gizemlidir. Bununla birlikte, her modelin gösterge panelinin ortasına yatay olarak monte edilmiş 17 inç büyüklüğünde bir dokunmatik ekrana sahip olacağını biliyoruz.

İkinci El Tesla Otomobil İlanları

Sıfır Km Otomobil Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here