2021 Peugeot e-Partner 275 km menziliyle elektrikli hafif ticari araç pazarına giriş yaptı. E-Expert minibüsünün beğenisine katılan Peugeot e-Partner, Avrupa için resmi olarak tanıtıldı. Gelin 2021 Peugeot e-Partner EV ticari aracın performans parametrelerini, sürüş modlarını ve diğer araç özelliklerini hep birlikte inceleyelelim.

2021 Peugeot e-Partner Avrupa’nın Elektrikli Hafif Ticari Araç Pazarında

Fransız şirketinin yeni elektrikli hafif ticari aracı (LCV), EMP2 modüler platformuna dayanıyor. Araç 50 kWh Lityum iyon batarya ile çalışan 134 HP / 100 kW ve 260 Nm torklu bir elektrik motoru kullanıyor.

2021 Peugeot e-Partner Avrupa'nın Elektrikli Hafif Ticari Araç Pazarında

Peugeot, elektrikli hafif ticari aracı 11,2 saniyede 100 km / saate çıkıyor ve 129 km / sa azami hıza ulaşabiliyor. 2021 Peugeot e-Partner WLTP döngüsünde ise 275 km’ye kadar sürüş menziline sahiptir. Pil, 11 kW’lık bir duvar prizinde 5 saatte veya 100 kW’lık bir istasyonda 30 dakika ila yüzde 80 dakika arasında tam olarak şarj edilebilir. Modelde 7,4 kW tek fazlı ve isteğe bağlı 11 kW üç fazlı olmak üzere iki tür yerleşik şarj cihazı mevcuttur.

Sürüş Modları

Sürücüler, Eco, Normal ve Power adlı üç mod arasından seçim yapabilir ve ikincisinde maksimum çıkış ve tork elde edilebilir. Eco’da 82 80 HP / 60 kW ve 190 Nm tork bulunur ve Normal modda 107 HP / 80 kW ve 210 Nm tork sağlar. Moderate ve Augmented olmak üzere iki fren modu da mevcuttur, ikincisi frenleme enerjisi geri kazanımını en üst düzeye çıkarır.

 

Peugeot e-Partner 4,4 metreküpe kadar maksimum yük kapasitesi, 800 kg’a kadar taşıma yükü ve 750 kg maksimum çekme kapasitesine sahiptir. Aracın iki dingil açıklığı versiyonu 4,4 metre Standart 4,75 m uzunluğundadır. Profesyonel ve Asfalt döşeme seviyeleri de mevcuttur, ilki ayrıca beş kişilik bir mürettebat minibüsü versiyonuna sahiptir.

2021 Peugeot e-Partner Avrupa'nın Elektrikli Hafif Ticari Araç Pazarında

Özellikler için ayrı olarak i-Cockpit uyarlanmıştır ve sürücüler üç sürüş modu için Parkı, Reverse, Neutral and Drive olmak üzere ayrı anahtarlar arasında geçiş sağlayan e-geçiş kontrolüne sahiptir. Ayrıca gerçek zamanlı trafik uyarılarına sahip uydu navigasyon, dokunmatik ekran veya özel akıllı telefon uygulaması aracılığıyla termal ön koşullandırma mevcuttur. Araç 29 km / saate varan hızlarda dağıtılan sesli bir sinyal ile gelişmiş yaya güvenliği sistemi ile birlikte gelir. 2021 Peugeot e-Partner bu yılın sonlarında Avrupa pazarı için piyasaya sürecek.

İkinci El Peugeot İlanları

2 YORUMLAR

  1. Ticari araçlar sürekli çalışır yük taşır falan o sebeple maksimum bir performans gerekiyor. Elektrikli modeller bunu yaparsa çok satar çünkü bütük bir akaryakıt maliyetini iş veren açısından silecektir.

  2. öncelikle fiat nedir şarz süresi ne kadar pil desdeği kaç yılyol desteek ekibi varmı araç kaza anında karşı araca ve içindekilere ne kadar zarar verir devamlı elektrkle çalıştığı için bize statik elektriğe maruz kalırmıyız yağmurlu havada ve ya aniden oluşan gölet gibi yerlerde bize ne gibi etki eder oldu ki araçta kalp pili bir yakınımız var ona zararı olurmu ve arcın eksi ve artıları neler

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here