2021 Buick GL8 Avenir, Crossovers, SUV ve Minivan piyasasının kendisini her geçen gün iyiye doğru çektiği bir dönemde üretilmek için hazır bekliyor. Minivanlar artık otomobil endüstrisinin popüler araçlarından biri haline gelmiştir. Hal böyle olunca Minivanlar arasında kıyasıya bir rekabet ortamı doğmuştur. Rekabet ortamına dahil olan son isimlerden biri de 2021 Buick GL8 Avenir. Araç Minivan piyasasında söz sahibi olan Chrysler Pacifica ve Honda Odyssey gibi Amerikan minivan modellerden çok daha lüks.

 

2021 Buick GL8 Avenir V2X Teknolojisi İle Güncellendi

2021 model yılı için GL8 Avenir gelişmiş araçta her şey (V2X) teknolojisi ile güncellendi, Buick çin’de ilk otomotiv markalarından biridir. Çin araçların güvenliğini artırmak için trafik altyapısı ile birlikte birbirleriyle iletişim sağlayan teknolojiyi benimseyen bir model üretme peşindeydi ve bunu başarmış gibi görünüyor.

2021 Buick GL8 Avenir

Acil frenleme uyarısı, kontrol kaybı uyarısı, anormal araç uyarısı, kavşak çarpışma uyarısı, hız sınırı uyarısı, sinyal ihlali uyarısı, tehlike konumu uyarısı ve yeşil ışık optimizasyonu hız sabitleme dahil olmak üzere sekiz ve daha fazla özellik barındırıyor. Araçtan araca (V2V) ve araçtan altyapıya (V2I) güvenlik uygulamaları destekleniyor.

Buick’in V2X teknolojisi, sürücünün görüş alanının ötesindeki karmaşık ve zorlu yol ortamlarını analiz eden hızlı bağlantı ve veri aktarımlarına sahiptir. Örneğin V2V ile kontrol kaybı uyarısı sonrası önde başka bir araç algılar. Daha bir kazayı önlemek için kilitlenmeyi önleyici frenleri veya stabilite kontrolünü etkinleştirirse sürücüyü uyarır.

V2I ile yeşil ışık optimizasyon hız sabitleme, diğer taraftan, trafik ışığı yeşil olduğunda bir sonraki kavşağa ulaşmak için tavsiye edilen bir hız sağlar. Çin’de, V2X teknoloji paketi için kullanılabilir.

2021 Buick GL8 Avenir Sürücü Asistanları İle Daha Güvenli

Buna ek olarak, GL8 ES varyantı şimdi şerit merkez seyri de dahil olmak üzere 20 gelişmiş sürücü asistanı bulunuyor. Trafik sıkışıklığı yardımcı sistemi, hands-off algılama ve kapı açma uyarısı, otomatik seyir kontrolü. Ön çarpışma uyarısı, yenilikçi akış aynası ve 360 derecelik surround görüş sistemi de standart olarak donatılmıştır. SAIC-GM’in Buick Satış ve Pazarlama Direktörü Molly Peck, “Yeni girişler ve donanımlar, Buick’in amiral gemisinin amansız evrimini gözler önünde sergiliyor aynı zamanda güvenlik ve akıllı sürüşte yeni bir endüstri kriteri oluşturuyor,” dedi.

“Buick’in bilinen gövde tasarımı ve yüksek konfor seviyesi üzerine inşa edilen yenilikçi teknolojilerin piyasaya sürülmesi, markayı ileriye dönük teknoloji lideri olarak güçlendirerek müşterilerimize yarın için daha güvenli ve daha akıllı bir mobilite deneyimi sunuyor.”

İkinci El Otomobil İlanları

 

1 YORUM

  1. severim bu tip araçları… biz millet olarakta çok severiz geniş arabaları ama neden bu minivan tarzı araçlar pek yok bilmem … galiba büyük hacimli motorlardan dolayı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here