Son yıllarda oldukça popüler olan şarkıcılardan biri de Billie Eilish olmaktadır. Özellikle magazin dünyasına göre bir türlü 18 yaşını dolduramayan Amerikalı şarkıcı, geçtiğimiz günlerde 19.yaş dönümünü kutladı. Ayrıca genç şarkıcı her şeyin yaşta değil, yetenekte olduğunu da tüm dünyaya ispatladı. Bugünkü magazinsel içeriğimiz olan “Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Billie Eilish” adlı yazımda sizlere 19 yaşındaki şarkıcının sahip olduğu araçları tanıtacağım. Öncelikle Billie Eilish, dünyaca ünlü bir Amerikalı pop şarkıcısı ve söz yazarıdır.

Şarkıcının ilk single’ı “Ocean Eyes” olmaktadır. Ayrıca alternatif “indie” müziği ile Z kuşağının ve son Y kuşağının kalbini yönetmektedir. Capital FM’e göre, Billie Eilish’in şu anda yaklaşık 53 milyon dolarlık net geliri var. Bu yüzden aşağıda listelediğim araçlar, Billie Eilish için pazardan plastik oyuncak almak kadar kolay olmaktadır. Ayrıca Amerikalı pop şarkıcısı Billie Eilish, geçtiğimiz günlerde çok sevdiği Dodge’unun Challenger modeline yapıştırdığı kartonlar ile Amerika’daki polislerin orantısız güç kullanımını eleştirmiştir. Böylece Amerikalı şarkıcı, hayranları tarafından bir kez daha sevilmiştir.

McLaren 720SÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Billie Eilish

McLaren 720S, 2017 yılında üretime giren bir süper otomobil modelidir. Lüks spor otomobil, 710 beygir güç sağlayan çift turbo V8 motora sahip olmaktadır. Ayrıca bu otomobilin 0’dan 100 kilometre hıza ulaşması sadece 2,7 saniyedir. Tek Parça Fiber Monocage II’nin kullanılmasıyla, otomobilin güvenliği en yüksek seviyede tutulmuştur. Ayrıca MCLaren 720s’in dış hatları, akan havanın sürükleme kuvvetini hafifletmek ve motoru soğutmak için hava akışını yönlendirmek üzere tasarlanmıştır.

Son olarak bu McLaren 720s’in fiyatı yaklaşık 300.000 dolar olmaktadır. Ayrıca MCLaren, tüm dünyada en çok sevilen spor otomobil markalarından biridir. Bu yüzden zengin ve alım gücü yüksek insanların, ilk tercihlerinden biri de MCLaren’ın farklı modelleri olmaktadır. Genel olarak MCLaren’nın modellerini incelediğimiz zaman yüksek performans ve güvenlik sunduğunu görmekteyiz. Bu yüzden başarılı spor otomobil üreticisi, dünya çapındaki popülaritesini korumaktadır.

Dodge ChallengerÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Billie Eilish

Billie Eilish’in sahip olduğu bir başka çarpıcı araba da mat siyah bir Dodge Challenger SRT Hellcat modelidir. SRT Hellcat, 717 beygire kadar güç ve 656 lb-ft tork sağlayabilen Supercharged 6.2 litrelik HEMI V8 motora sahiptir. Dodge Challenger hem süper retro tasarıma hem de oldukça güçlü motor bloğuna sahip olmaktadır. Bildiğimiz üzere aracın gücünü anlayacağımız en önemli nokta; aracın hızlanma değerleridir. Dodge Challenger’ın hızlanmasına baktığımız zaman 0’dan 100 kilometre hıza sadece 3,7 saniyede ulaşmaktadır. Ayrıca elektrikli hidrolik direksiyon ek özelliği ile hidrolik sistemli araçlara göre daha fazla avantajlara sahiptir. Bu kadar güçlü bir spor otomobilin en göze çarpan özelliklerinden biri, sürücüler, zorlu manevralar yaparken yardımcı olmak için kullanılan otomatik kontrollü sürüş özelliğidir.

Challenger SRT Hellcat’in Amerika satış fiyatı yaklaşık 66.695 dolar. Ülkemizdeki fiyatlarına ikinci el ilan sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Genel olarak bütün otomobil modelleri ile arası iyi olan Amerikalı Şarkıcı Billie Eilish, Dodge Challenger’ını daha çok sevmektedir. Özellikle katıldığı YouTube programlarına, Dodge Challenger’ı ile konuk olmuştur. Hatta internette Billie Eilish hakkında kısa bir araştırma yaptığımız zaman Dodge Challenger’ı ile olan birçok fotoğrafı karşımıza çıkmaktadır. Sonuç olarak Amerikalı şarkıcı Billie Eilish’in en sevdiği otomobili Dodge Challenger olmaktadır. Ayrıca ülkemizde satışa sunulan ikinci el Dodge Challenger ilanlarına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

İkinci El Dodge Challenger İlanları

Chevrolet SuburbanÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Billie Eilish

“Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Billie Eilish” adlı içeriğimizin sonuncusu Chevrolet Suburban olmaktadır. Spor ve güçlü arabaları bir kenara bıraktığımız zaman Billie Eilish, Chevrolet Suburban’ın da sahibi olduğunu görmekteyiz. Chevrolet Suburban, yaklaşık olarak 420 beygir gücünde 3.0 litrelik DOHC I-6 Turbo-V8 Dizel Motora sahiptir. Ayrıca kusursuz ve oldukça konforlu bir sürüş stiline sahip olmaktadır. Arka koltuktaki yolcular, otomobilin içeriği bağımsız olarak görüntüleyebilen 12,6 inç diyagonal LCD HD dokunmatik ekranlarını kullanarak zaman geçirebiliyor. Sonuç olarak Bu SUV, lüksün birleşiminden oluşmaktadır ve Amerikalı pop yıldızının tercihlerine çok uygundur.

Chevrolet Suburban’ın Amerika’daki fiyatı 75.300 dolar olmaktadır. Ayrıca Chevrolet Suburban, Amerika’da en popüler ve tercih edilen SUV modellerinden biri olmaktadır. Başarılı SUV, birçok özelliği ve sağlamlığı ile popülaritesini arttırmaya devam etmektedir. Ülkemizde çok fazla Chevrolet Suburban modelleri bulunmamaktadır. Fakat ilan sayfamıza giderek, ülkemizde bulunan Suburban modellerini inceleyebilirsiniz.

 İkinci El Chevrolet Suburban İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here